Dummies kortingsbon 2019

Alle Dummies kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Dummies

Actie
Voor Dummies actie: Nu 2+1 gratis op alle kleine Voor Dummies!

Over Voor Dummies

Wil je meer weten over een onderwerp waar je (bijna) helemaal niets van af weet? En wil je het uitgelegd krijgen in duidelijke taal zonder moeilijke woorden of jargon? Oftewel: in jip-en-janneketaal? Dan zijn de Voor Dummies boeken iets voor jou. Vroegen waren de Voor Dummies boeken allen gericht op computer gerelateerde onderwerpen. Zo begon het met DOS Voor Dummies, gevolgd door Windows Voor Dummies. Tegenwoordig zijn er nog steeds veel van deze boeken die gericht zijn op computeronderwerpen. Denk aan Android tablets, Dreamwear en Excel 2013. Er zijn echter ook vele Voor Dummies met een onderwerp dat niets met computers te maken hebben. In totaal zijn er meer dan 150 titels, dus er is voor elk wat wils! Kijk op www.dummies.nl voor al deze titels.

Dummies kopen

Wil je een Voor Dummies lezen? Dan kun je natuurlijk eerst bij de lokale bibliotheek terecht. Menig bibliotheek heeft wel een aantal van deze boeken in huis. Aangezien er inmiddels meer dan 150 titels zijn is de kans groot dat je niet elk boek kunt lenen (vooral de nieuwste misschien niet). Wil je dan ook een Voor Dummies kopen? Neem dan een kijkje op www.dummies.nl. Daar kun je namelijk álle Voor Dummies kopen! Je kunt de boeken kopen, maar je hebt ook de mogelijkheid om e-Books te bestellen. Daarvan zijn er meer dan honderd verkrijgbaar. Het is maar net wat je het prettigst vindt lezen!

Dummies kortingsbon

Wil je meer korting een boek kopen? Dat is af en toe mogelijk. Soms is er namelijk een Dummies kortingscode beschikbaar. Dit is een online kortingsbon - in de vorm van een code - die je kunt gebruiken om korting te krijgen op de website www.dummies.nl. Wanneer je die gebruikt krijg je bijvoorbeeld 5%, 10% of zelfs 15% korting! Zodra er een dergelijke Voor Dummies kortingsbon beschikbaar is, dan plaatsen wij deze direct voor je op 1Korting.nl. Zo kun je direct zien of je kunt besparen!

Kortingscode Dummies gebruiken

Heb je een actieve Dummies kortingsbon gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet zeker hoe - of waar - je deze dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk (en je zult zie hoe makkelijk het is!). Klik als eerst op de bijbehorende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment komt de kortingsboncode tevoorschijn. Ook opent de website Dummies.nl in jouw webbrowser. Je kunt dus direct het boek uitzoeken dat je wilt kopen! Plaats dat boek in het winkelmandje en ga naar de pagina met het overzicht van jouw bestelling. Op die pagina zie je de tekst "Gebruik uw kortingsbon". Klik op die tekst en er verschijnt een invoerveld waarin je de kortingscode in kunt voeren. Klik tot slot op 'Toepassen' om deze te activeren.

Beoordeling Dummies

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Dummies

Contact Dummies

BBNC uitgevers
Bergstraat 11
3811 NE Amersfoort
info@bbnc.nl

Dummies website

www.dummies.nl
Dummies voordelen
  Gratis verzending vanaf €20
  Kosteloos retourneren
  Meer dan 150 Voor Dummies
  Korting met een kortingsbon

Meer kortingscodes