DuckWorld gratis 2019

Alle DuckWorld kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Winter Sale bij AmazingKids: tot 50% Korting

Bekijk de SALE van de Wintercollectie 2018 bij AmazingKids en ontvang tot wel 50% korting... lees verder

WINTER SALE: Tot 50% Korting

Geplaatst op 11-01-2019
Gecheckt:

MEGA Opruiming bij Internet Toys: Tot 90% Korting op Duizenden Artikelen

Ontvang tot wel 90% korting op duizenden artikelen bij Internet Toys... lees verder

Verlopen acties van DuckWorld

Actie
Koop DuckWorld Smart Adventures voor €19,95 (eenmalig)
Al Donald Duck abonnee? Bestel DuckWorld voor slechts €14,95!
Download DuckWorld GRATIS en speel drie games!!
€2,85 Korting op DuckWorld + 1 jaar Donald Duck Weekblad

Over DuckWorld Smart Adventures

Ben je op zoek naar een leuk, veilig én educatief spelletje voor jouw kind(eren)? Dan is DuckWorld Smart Adventures iets voor jou. Met deze game ontwikkelen kinderen zich ongemerkt op het gebied van onder meer taal, rekenen, geschiedenis, wereldoriëntatie en Engels. Ook ontwikkelen kinderen belangrijke vaardigheden voor de toekomst zoals probleemoplossend vermogen, samenwerken en ondernemerschap. En dat terwijl zij een leuk spelletje spelen! Kijk voor meer informatie over het DuckWorld spel en over de lesstof.

DuckWorld gratis

Wil je misschien DuckWorld kopen, maar weet je niet zeker of het iets is voor jouw kind(eren)? Geen nood. Je kunt namelijk DuckWorld gratis uitproberen! Het spel bestaat namelijk uit meer dan twintig losse games. Je kunt drie van deze DuckWorld games gratis spelen. Zo krijgt jouw kind – en jij – een goed beeld van het spel. Heb je het spel gekocht, maar heeft jouw kind er toch geen interesse in? Dan kun je bovendien binnen veertien dagen jouw geld terugkrijgen.

Korting met een DuckWorld kortingscode

Ben je van plan om DuckWorld Smart Adventures te kopen? Dan is er een kans dat je korting kunt krijgen. Af en toe is er namelijk een DuckWorld kortingscode actief. Dat is een online voucher – in de vorm van een code – waarmee je kunt besparen op jouw bestelling. Met zo'n code krijg je bijvoorbeeld €2,50 korting! Wanneer er een kortingscode beschikbaar is, dan plaatsen wij deze direct voor je op 1Korting.nl. Kijk daarom altijd op deze pagina voordat je het spel koopt. Het zou immers zonde zijn als je het volledige bedrag voor het spel betaalt terwijl je korting had kunnen krijgen!

Kortingscode DuckWorld gebruiken

Heb je een DuckWorld Smart Adventures code gezien, maar weet je niet zeker hoe je deze dient te gebruiken? Ga dan als volgt te werk. Klik eerst op de betreffende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment komt de voucher die je nodig hebt tevoorschijn. Ook opent de DuckWorld website voor je in een webbrowser. Je kunt dus direct de game kopen! Vul de kortingscode in tijdens het afrekenen en je profiteert direct van het voordeel.

Beoordeling DuckWorld

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
DuckWorld voordelen
  Leuk én leerzaam
  Voor leerlingen in groep 4-8
  Probeer drie games gratis
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes