DuckTypen kortingscode 2019

Alle DuckTypen kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

DuckTypen - Probeer de typecursus gratis uit

Weet je niet zeker of DuckTypen geschikt is voor jouw kind? Probeer dan DuckTypen gratis uit! J... lees verder

DuckTypen - 25% korting als abonnee op het Donald Duck Weekblad

Ben je een abonnee op het Donald Duck Weekblad? Dan heb je geluk. Abonnees krijgen namelijk 25% (ext... lees verder

DuckTypen - 23% korting op het Family pakket

Heb je twee kinderen waarvoor je de Premium DuckTypen cursus wilt bestellen? Bestel dan nu het ... lees verder

Verlopen acties van DuckTypen

Actie
Kortingcode DuckTypen: €20 korting op Ducktypen Basic!
Kortingcode DuckTypen: €30 korting op Ducktypen Premium!
Actiecode: €35 korting op DuckTypen Premium!

Korting met een DuckTypen kortingscode

Heb je een actieve DuckTypen kortingscode gezien waar je gebruik van wilt maken? En weet je niet precies hoe je deze dient te activeren? Lees dan eerst deze uitleg voordat je jouw bestelling plaatst. Wees gerust, het is heel gemakkelijk! Klik om te beginnen op de button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt er op die plek de coupon die je nodig hebt. Ook opent DuckTypen.nl in een nieuw tabblad van jouw webbrowser. Je kunt dus direct aan de slag met het uitzoeken van de cursus waar je korting op wilt!

Kortingscode DuckTypen activeren

Zodra je op 'Cursus bestellen' klikt kom je op een pagina terecht waar je al jouw gegevens in dient te vullen. Dit is tevens de pagina waarop je de DuckTypen kortingscode in kunt voeren. Onder het overzicht van de cursus die je hebt besteld (Pakketkeuze), bevindt zich een kader met de tekst 'Kortings-/ Activatiecode toevoegen'. Klik op die tekst om het invoerveld tevoorschijn te laten komen waar je de code toe kunt voegen (zie onderstaande afbeelding). Het is het handigst om nu, op 1Korting.nl, de coupon te selecteren en te kopiëren. Vervolgens kun je deze namelijk in het invoerveld plakken. Klik tot slot op 'Activeer' om de kortingscode te activeren. De korting wordt direct verrekend in de getoonde prijs!

Beoordeling DuckTypen

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over DuckTypen

Als jouw kind goed, snel en blind leert typen, dan zal hij of zij daar later veel profijt van hebben. En wat is nou een leukere manier om blind te leren typen dan door te schrijven voor de Duckstadkrant? Met DuckTypen leert jouw kind spelenderwijs blind te typen door als verslaggever te schrijven voor deze krant. De cursus bestaat uit zes kranten, elk met vijf artikelen, en duurt ongeveer dertig uur. De DuckTypen licentie is echter een jaar geldig, dus jouw kind kan de cursus geheel in zijn of haar eigen tempo doorlopen. Als de cursus is afgerond ontvangt jouw kind een écht diploma, ondertekend door Donald Duck en meester Warbol! De prijs van de cursus begint bij €99,95 en loopt op tot €199,95. Gelukkig kun je vaak korting krijgen door een DuckTypen kortingscode te gebruiken!

DuckTypen website

www.ducktypen.nl
DuckTypen voordelen
  Cursus gehaald? Ontvang een diploma
  Leer typen door te gamen
  Volledig online, dus overal bereikbaar
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes