Displate kortingscode 2019

Alle Displate kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Kortingscode Displate: Ontvang 15% korting op alle producten!

Sta je op het punt om iets te bestellen bij Displate? Dan kun je flink besparen door gebruik te make... lees verder

Verlopen acties van Displate

Actie
Laatste dag: Kortingscode voor 15% korting op alles bij Displate!

Over Displate

Ben je op zoek naar iets moois voor aan de muur? En wil je niet zoiets als een poster of canvas kopen omdat die producten niet genoeg karakter hebben? Dan is de wanddecoratie van Displate iets voor jou. Displate is namelijk gespecialiseerd in het drukken van coole prints op metaal! Tegelijkertijd is het een platform waarop designers van over de hele wereld hun ontwerpen kunnen aanbieden. Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan zeventigduizend ontwerpen van ruim drieduizend designers uit meer dan zeventig landen. Met zoveel ontwerpen is de kans groot dat je een metalen poster van Displate kunt kopen die je mooi vindt!

Displate kopen

Wil je een Displate kopen? Dan steun je automatisch het milieu! Het bedrijf werkt namelijk samen met de non-profit organisatie Trees for the Future. Voor elke Displate die verkocht wordt, worden tien bomen geplant. Sinds het ontstaan van het bedrijf in 2013 zijn er meer dan 2.500.000 bomen geplant! Daarnaast profiteer je zelf ook van enkele voordelen. De verzending is namelijk gratis bij aankoop van drie producten. Ben je niet geheel tevreden? Dan heb je honderd dagen om de producten gratis te retourneren!

Korting met een Displate kortingscode

Ben je van plan om een metalen poster te kopen? Dan is de kans groot dat je er korting op kunt krijgen. Er is namelijk vrijwel altijd een Displate kortingscode actief. Dat is een online voucher waarmee je bijvoorbeeld 15% korting op je bestelling krijgt! Een metalen poster kost momenteel €41, dus daardoor bespaar je maar liefst €6,15 per metalen poster. Zodra er een dergelijke kortingscode beschikbaar is plaatsen wij 'm voor je op onze webpagina. Als je eerst op 1Korting.nl kijkt voordat je een bestelling afrekent, dan zie je dus direct of er een voucher is waarvan je gebruik kunt maken!

Beoordeling Displate

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Displate website

www.displate.com
Displate voordelen
  Koop één displate, steun het milieu
  Meer dan 70.000 designs
  Gratis retourneren binnen 100 dagen
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes