DippieDoe korting 2019

Alle DippieDoe kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Met je kinderen naar familiepark DippieDoe

Heb je zin om met je kind(eren) een dagje naar een speelpark in de buurt van Eindhoven te gaan? Breng dan eens een bezoek aan familiepark DippieDoe in de gemeente Best! Familiepark DippieDoe is namelijk hét speelpark voor kinderen tot en met dertien jaar. Dit familiepark is het gehele jaar geopend en afhankelijk van het seizoen kunnen kinderen buiten en/ of binnen spelen. Binnen zijn er attracties zoals botsauto's, een stormtoren en een ballenbaai. Buiten kunnen kinderen genieten van een klimkasteel, een achtbaan, een draaimolen en vele andere attracties. Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is? Kijk dan eens op Dippiedoe.nl!

Familiepark DippieDoe tickets

Ben je van plan om naar het familiepark te gaan? Dan kun je heel eenvoudig van tevoren online DippieDoe tickets kopen. Zo hoef je bij aankomst niet in de rij te staan! Een ticket kost in 2017 slechts €11,95 per persoon. Dit bedrag geldt voor zowel kinderen als ouders/ begeleiders. Geef je een kinderfeestje? Dat kan ook! Afhankelijk van het seizoen kost een kinderfeestje bij DippieDoe €9,95 of €13,95. En ben je van plan om vaker naar het familiepark te gaan? Dan kun je een DippieDoe abonnement nemen. Een abonnement kost je slechts €55 per persoon! Daarnaast is een gezinsabonnement voor €195 ook mogelijkheid. Ben je benieuwd naar alle abonnementen? Kijk dan op de site!

DippieDoe korting

Het is af en toe mogelijk om te besparen op de tickets voor het familiepark. Soms kun je namelijk online een voucher kopen waarmee je korting krijgt op de tickets! Ook is er periodiek een aanbieding bij een website zoals Groupon, ActieVanDeDag of Uitjekrant. Wij houden al dat soort websites nauwlettend voor je in de gaten. Zien wij ergens een DippieDoe korting? Dan plaatsen wij de link daarnaartoe direct op onze website. Zo kun je gelijk zien of je kunt besparen op de entreekaarten!

Bespaar met een DippieDoe actie

Naast websites zoals Groupon hebben ook veilingssites soms een actie waarmee je kunt besparen op tickets. Denk hierbij aan veilingssites zoals Ticketveiling en VakantieVeilingen. Als je bijvoorbeeld bij Ticketveiling vanaf €1 kunt bieden op een tweepersoonsticket, dan kun je een fikse korting krijgen! Ook van zo'n DippieDoe actie houden wij je natuurlijk gelijk op de hoogte. Is er een veiling waarop je gaat bieden? Houd dan wel rekening met eventuele administratiekosten of servicekosten. Vaak komt er namelijk €5 aan bijkomende kosten bovenop het bedrag waarop je een veiling wint!

Beoordeling DippieDoe

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over DippieDoe

Adres familiepark DippieDoe
Ekkersweijer 1
5681 RZ Best
Nederland
Contactgegevens
+31 (0) 499 - 330 204
+31 (0) 499 - 378 800 (na 18.00 uur)
Of gebruik het contactformulier
Openingstijden
Het familiepark is het hele jaar geopend. Bekijk de website voor actuele openingstijden.
DippieDoe voordelen
  Voor kinderen t/m 13 jaar
  Het hele jaar open
  Ideaal voor kinderfeestjes
  Regelmatig een actie of kortingsbon

Meer kortingscodes