Diergaarde Blijdorp aanbieding 2019

Alle Diergaarde Blijdorp kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Korting op Diergaarde Blijdorp bij Groupon?

Bij Groupon krijg je tot wel 75% korting op toegangskaartjes voor allerlei dierenparken in binnen- ... lees verder

Diergaarde Blijdorp tickets winnen bij VakantieVeilingen?

Bij VakantieVeilingen kun je dagelijks bieden op toegangskaartjes voor de leukste dierenparken van N... lees verder

Verlopen acties van Diergaarde Blijdorp

Actie
Actie: Win tickets voor de Zoomeravond in Diergaarde Blijdorp!
Vier de verjaardag van Ticketveiling in Diergaarde Blijdorp
Korting bij Groupon? Check het snel!
Win tickets voor Diergaarde Blijdorp bij Ticketveiling
Bekijk alle Dierentuin veilingen van VakantieVeilingen

Diergaarde Blijdorp korting

Ben je van plan om naar Diergaarde Blijdorp te gaan? Bestel dan van tevoren toegangskaartjes via het internet. Dan kun je namelijk flink besparen! Op de officiële website van Diergaarde Blijdorp krijg je bijvoorbeeld al tot €3 korting op online tickets. Als je met het hele gezin gaat, dan kan deze korting behoorlijk oplopen! Tickets voor volwassenen zijn namelijk met €3 afgeprijsd en tickets voor kinderen van drie tot en met twaalf jaar zijn met €2 afgeprijsd. Het is dus áltijd mogelijk om te besparen op de toegangskosten.

Aanbieding Diergaarde Blijdorp

Ben je op zoek naar een Diergaarde Blijdorp aanbieding? Bekijk dan het overzicht op deze pagina. Hoewel je natuurlijk al korting krijgt wanneer je de tickets bestelt op DiergaardeBlijdorp.nl, is het soms mogelijk om nóg meer te besparen. Af en toe is er namelijk een actie, aanbieding of kortingsbon beschikbaar! Dergelijke aanbiedingen vind je bijvoorbeeld bij websites als Groupon, VakantieVeilingen en ActieVanDeDag. Wij houden al dit soort websites voor je in de gaten en verzamelen de beste Diergaarde Blijdorp aanbiedingen. Je weet dus direct of je (extra) korting krijgt als je even op onze pagina kijkt!

Diergaarde Blijdorp abonnement

Diergaarde Blijdorp is elke dag van het jaar geopend. Ben je van plan om in een jaar tijd drie a vier keer naar het dierenpark te gaan? Dan kun je flink besparen door een Diergaarde Blijdorp abonnement te nemen. Er zijn verschillende soorten abonnementen, waardoor er voor elk wat wils is. Zo kun je een abonnement voor één volwassene nemen voor €75. Er is bijvoorbeeld ook het 'Twee volwassenen met kinderen abonnement' van €189. Dat lijkt misschien duur, maar dat abonnement is geldig voor twee volwassenen én vijf vaste kinderen van 3 t/m 17 jaar! Je kunt dus met zeven personen een jaar lang onbeperkt naar Diergaarde Blijdorp voor slechts €17 per maand.

Bovendien krijg je met alle abonnementen 50% korting op de toegang tot diverse pret- en dierenparken. Dit geldt bijvoorbeeld op Artis, Burgers’ Zoo, Dierenpark Emmen (Wildlands), Safaripark Beekse Bergen, Bobbejaanland en Movie Park Germany. Kijk op DiergaardeBlijdorp.nl voor alle Blijdorp abonnementen!

Beoordeling Diergaarde Blijdorp

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Diergaarde Blijdorp

Adres hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam

Adres ingang Rieverahal

Van Aerssenlaan 49
3039 KE Rotterdam

Diergaarde Blijdorp website

www.diergaardeblijdorp.nl
Diergaarde Blijdorp voordelen
  Tot €3 korting op online tickets
  Profiteer van een aanbieding
  Scan tickets vanaf mobiel of tablet
  Goedkoop Blijdorp abonnement

Meer kortingscodes