Defqon 1 kortingscode 2019

Alle Defqon 1 kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Over Defqon 1

Van 23 tot 25 juni 2017 vindt de vijftiende editie van Defqon 1 plaats op het terrein van Walibi Holland. De vijftiende editie alweer; dat belooft een groot feest te worden! Heb je dus zin om naar deze mijlpaal te gaan? Bestel dan snel je tickets online, want voor je het weet zijn de Defqon 1 tickets uitverkocht! Vooral de zaterdag tickets zijn vrijwel direct uitverkocht, maar ook de weekend tickets gaan hard.

Defqon 1 weekend

Het Defqon 1 festival duurt een heel weekend. Op vrijdag 23 juni om 20.00 barst het feest los met The Gathering. (Dat duurt tot 01.00 uur.) Je kunt echter al om 14.00 uur het campingterrein op zodat je alle tijd hebt om een goed plekje uit te kiezen, de tenten op te zetten en nog even wat te eten/ drinken. Wil je een beetje een plek in de buurt van het festivalterrein hebben? Wees er dan op tijd bij! Op zaterdag begint het feest weer om 11.00 en duurt het tot 23.00 uur (inclusief Power Hour en The Endshow). Heb je een weekend ticket? Dan staat je zondag weer een geweldige dag te wachten! Ook zondag van 11.00 tot 23.00 uur vindt het festival namelijk plaats. Op zondag is er bovendien de Closing Ceremony!

Defqon 1 tickets kopen

Ben je van plan om een heel weekend naar hét hardcorefestival van het jaar te gaan? Dan heb je keuze uit verschillende soorten tickets. Je kunt natuurlijk een camping ticket boeken zoals de meeste mensen doen. Heb je echter liever iets meer luxe? Of wil je gegarandeerd een goede plek hebben? Dan kun je ook kiezen voor een ander type accommodatie. Je hebt bijvoorbeeld het Friends Camp: een gereserveerde plek voor 20 tot 50 personen vlakbij de ingang van het festivalterrein.Heb je geen eigen tent? Dan kun je kiezen voor een Pre-setup Defqon 1 ticket. Je krijgt dan een tweepersoonstent inclusief slaapzak, luchtbed en zaklamp! Je hebt ook keuze uit stacaravans, tipi's, appartementen en zelfs een luxe hotel. Kijk op de website voor alle mogelijkheden en prijzen.

Beoordeling Defqon 1

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Defqon 1 website

www.defqon1.nl
Defqon 1 voordelen
  Van 23 t/m 25 juni 2017
  De vijftiende editie
  Bestel een ticket vanaf €69
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes