De Limburger abonnement 2019

Alle De Limburger kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

De Limburger abonnement: Nu met 74% korting bij 123Tijdschrift!

Ben je op zoek naar een goedkoper De Limburger abonnement? Dan ben je bij 123Tijdschrift aan het jui... lees verder

De Limburger aanbieding: Ontvang 84% korting op een digitaal abonnement!

Wil je een digitaal De Limburger abonnement afsluiten zodat je altijd en overal de krant kunt lezen ... lees verder

De Limburger actie: Ontvang de krant die of vier weken gratis!

Wil je een abonnement op De Limburger afsluiten? Dan is deze actie iets voor jou. Je kunt namelijk d... lees verder

Over De Limburger

De Limburger is een krant met regionaal nieuws en wereldnieuws dat impact heeft op jou en alle andere Limburgers. Zo ben je altijd up-to-date van het nieuws dat jou beïnvloedt, hoe dichtbij het ook is. Ieder weekend krijg je daarnaast nog het L-magazine met daarin de bijlagen Wonen, Gezond en Limburg Onderneemt. Je krijgt dus veel krant voor weinig geld! Bovendien is er met regelmaat een actie of aanbieding waarmee je korting op een De Limburger abonnement of proefabonnement krijgt. Deze aanbieding en acties plaatsen wij direct voor je op 1Korting.nl.

Waarom De Limburger lezen?

De Limburger is de meest voordelige regionale krant van Limburg. Je leest hier het laatste nieuws in en je kunt onbeperkt digitaal lezen via web en App. Elke dag ontvang je naast de krant ook de verrassende bijlage Scala. Bovendien ontvang je op zaterdagen het L-magazine bij de extra dikke ochtendkrant. Zo ga je goed het weekend in. Met De Limburger ben je makkelijk op de hoogte van het regionale en nationale nieuws dat betrekking heeft op jou. Nieuws dat jou niet beïnvloedt, blijft buiten de deuren.

De Limburger digitaal

Heb je ’s ochtends weinig tijd of vind je het fijner om van een scherm te lezen? Je kunt de krant heel de week op het internet of via de app lezen. Zo heb je het nieuws altijd bij de hand en kun je teruglezen tot wel 30 dagen. Ook als je offline bent, krijg je via de app digitaal toegang tot De Limburger. Ideaal voor wanneer je op vakantie gaat. Tenslotte krijg je digitaal toegang tot de acht regio-edities, dus je kunt zelf kiezen of je alleen het nieuws van dichtbij leest, of deze afstand vergroot.

De Limburger abonnement

Je kunt uit verschillende abonnementen kiezen bij De Limburger. Zo kun je een keuze maken tussen een abonnement voor vijf weken of zes maanden. Ook kun je kiezen voor de papieren krant, de digitale krant of een combinatie hiervan. Daarnaast kun je een abonnement van vijf weken cadeau doen of een zakelijk abonnement afsluiten. Bij dit zogenoemde Ondernemersabonnement ontvang je tijdelijk een gratis advertentiecheque en het boek ‘Het geheim van €100.000 per jaar’ van Laura Babeliowsky.

Abonnement De Limburger

Benieuwd of De Limburger iets voor jou is? Dan ben je op de juiste webpagina beland. Op 1Korting.nl vind je namelijk alle aanbiedingen en acties waarmee je voordelig een abonnement kunt afsluiten of korting krijgt op een proefabonnement. Soms is er zelfs een De Limburger actie waarbij je vier weken gratis de krant kunt ontvangen en zo gratis het laatste nieuws uit Limburg, Nederland en de wereld kunt lezen! Via de link op deze website ga je naar een invulformulier. Zo kun je je inschrijven voor een gratis De Limburger abonnement. Je kunt dan ook nog eens onbeperkt digitaal lezen via web en app. Het abonnement stopt automatisch.

De Limburger actie

Niet alleen via de website Limburger.nl kun je vaak korting op een abonnement krijgen of een gratis proefabonnement afsluiten. Er zijn namelijk meerdere manieren om te besparen op deze krant. Zo heeft Groupon af en toe een actie of aanbieding waarmee je meer dan vijftig procent korting kunt krijgen! Ook is er bij 123Tijdschrift altijd minstens één doorlopende De Limburger aanbieding te vinden. Daarmee krijg je vaak ruim zeventig procent korting! Bovendien heeft 123Tischrift af en toe een tijdelijk actie waarmee je nóg meer bespaart op een proefabonnement. Wij houden al dat soort website voor je in de gaten. Komen we ergens een goede actie of aanbieding tegen? Dan houden wij je daar direct van op de hoogte. 

Beoordeling De Limburger

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

De Limburger website

www.limburger.nl
De Limburger voordelen
  Probeer een proefabonnement
  Krijg korting met een aanbieding
  Ontvang gratis kranten met een actie

Meer kortingscodes