De Krat kortingscode 2019

Alle De Krat kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Bestel een De Krat Foodbox vanaf €4,83 per maaltijd!

Zit je eraan te denken om een maaltijdbox van De Krat te bestellen? Maar denk je dat zo'n maaltijdbo... lees verder

Verlopen acties van De Krat

Actie
De Krat actie: Bestel de KerstKrat al vanaf €45!
Groupon: Tot 41% korting op een De Krat Maaltijdbox!

Over De Krat

Wil je eerlijk, biologisch en gewoon lekker eten? Maar heb je niet altijd tijd om op zoek te gaan naar lokale, duurzame en/ of biologische producten? Dan is De Krat iets voor jou. De Krat is namelijk een foodbox die bedoeld is voor iedereen die van kwalitatief en eerlijk eten houdt! Je hebt keuze uit drie boxen, namelijk de Gemakskrat, de Gemakskrat Vega en de Weekendkrat Extra. In de Gemakskratten zitten voldoende ingrediënten voor drie volledige maaltijden, terwijl de Weekendkrat meer geschikt is om uitgebreid uit te koken in het weekend. Ben je benieuwd naar enkele recepten? Kijk dan op DeKrat.nl. Daar vind je namelijk nog de gerechten en recepten tot enkele weken geleden!

Korting met een De Krat kortingscode

Vind je de Gemakskrat of Weekendkrat Extra eigenlijk iets te duur? Dan ben je op de juiste webpagina beland. Op 1Korting.nl plaatsen wij namelijk alle De Krat aanbiedingen en acties. Zo is er bijvoorbeeld af en toe een De Krat kortingscode actief. Met zo'n online kortingsbon - in de vorm van een code - krijg je bijvoorbeeld €10 korting op een maaltijdbox! Kijk daarom altijd even op deze pagina voordat je een maaltijdbox bestelt op DeKrat.nl. Je ziet dan namelijk direct of je korting kunt krijgen (al dan niet met een kortingscode)!

Kortingscode De Krat gebruiken

Heb je een actieve online kortingsbon van De Krat gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet zeker hoe je deze dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk. Klik eerst op de button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment komt de code die je nodig hebt tevoorschijn. Ook opent DeKrat.nl in jou internet browser. Je kunt dus direct de maaltijdbox uitzoeken die je wilt bestellen! Vul vervolgens tijdens het bestellen de kortingscode van De Krat in en de korting wordt gelijk toegepast.

Beoordeling De Krat

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

De Krat website

www.dekrat.nl
De Krat voordelen
  Eerlijk eten thuis gebracht
  Abonnement of eenmalig
  €10 Vriendenkorting per vriend
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes