Dayz kortingscode 2019

Alle Dayz kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Over Dayz

Ben je op zoek naar modieuze, comfortabele en leuke dameskleding? Dan ben je bij Dayz aan het juiste adres. Dayz is het namelijk het nieuwe Nederlandse vrouwenmodemerk dat het hele jaar fresh fashion biedt die aansluit bij jouw levensstijl. De collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items, dus als je regelmatig op de website kijkt is de kans groot dat je af en toe iets kunt bestellen wat je leuk vindt. Neem daarom gauw een kijkje op Dayz.nl en ontdek het huidige aanbod. Bestel je iets? Dan krijg je bij elk kledingstuk gratis een stijlvolle eternity charm van Dayz!

Dayz sale

Het is met regelmaat mogelijk om korting te krijgen op het assortiment van Dayz. Tijdens een sale of outlet bijvoorbeeld zijn producten uit de oude collectie in de aanbieding. Je krijgt dan een fikse korting op deze producten! Het komt echter niet vaak voor dat er een Dayz sale of outlet plaatsvindt. Wanneer dat het geval is, dan houden wij je daar natuurlijk direct van op de hoogte.

Dayz voucher

Ook als er geen sale is, dan is het soms mogelijk om te besparen te krijgen bij deze webshop. Af en toe is er namelijk een Dayz voucher beschikbaar. Dat is een online kortingscode waarmee je bijvoorbeeld 5%, 10% of zelfs 20% korting krijgt op jouw bestelling! Ook kan het voorkomen dat je bijvoorbeeld profiteert van gratis verzending bij een besteding van minder dan €75. Wanneer er een dergelijke kortingscode beschikbaar is, dan kun je deze heel gemakkelijk toepassen. Op de pagina op de website van Dayz met het overzicht van jouw winkelmandje zie je namelijk de tekst 'Klik hier wanneer je een dayz voucher hebt'. Klik op die tekst en er verschijnt een invoerveld waarin je de code dient te plaatsen!

Beoordeling Dayz

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Dayz

Adres Dayz.nl

Dayz Fashion
Zoete Inval 8
4815 HK Breda
Nederland

Contact Dayz.nl

Tel: 31 (0)40 2493603
E-mail: support@dayzstore.nl

Dayz website

www.dayz.nl
Dayz voordelen
  Gratis verzending vanaf €75
  Voor 22.00 besteld, direct verzonden
  Hoge korting tijdens een sale of outlet
  Bespaar met een voucher

Meer kortingscodes