Club van Sinterklaas aanbieding 2019

Alle Club van Sinterklaas kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Verlopen acties van Club van Sinterklaas

Actie
Club van Sinterklaas aanbieding: Tot €8 korting op tickets bij TravelDeal!
Club van Sinterklaas actie: Win tickets bij VakantieVeilingen!
Club van Sinterklaas korting: Bestel tickets vanaf €15,50 bij Groupon!
Club van Sinterklaas aanbieding: Nu 34% korting bij ActieVanDeDag!
Actie: Win 2 of 4 Club van Sinterklaas tickets bij Ticketveiling!

Over de Club van Sinterklaas

Zijn jouw kinderen gek op Sinterklaas? En is het elk jaar dolle pret als Sinterklaas in het land is? Verras jouw kinderen dan met een bezoekje aan het Club van Sinterklaasfeest! Elk jaar viert de Club van Sinterklaas de verjaardag van Sinterklaas en op die dag wordt groots uitgepakt. Speciaal voor Sinterklaas (en natuurlijk ook voor de kinderen) brengen de beroemde Pieten dansend, swingend en zingend al hun hits ten gehoren. Wil je meer informatie over dit geweldige feestje? Neem dan snel een kijkje op Declubvansinterklaas.nl of op Sinterklaasfeest.nl!

Club van Sinterklaas tickets 2016

In 2016 vindt het Club van Sinterklaasfeest plaats op zaterdag 26 november en zondag 27 november in de Ahoy in Rotterdam. Wil je hierbij zijn? Dan is de kans groot dat je korting op de Club van Sinterklaas tickets kunt krijgen. In de aanloop naar het jaarlijkse feest zijn er namelijk regelmatig aanbiedingen en acties waarmee je korting op tickets krijgt! Als je er vroeg genoeg bij bent, dan kun je via Sinterklaasfeest.nl bijvoorbeeld profiteren van een kleine vroegboekkorting! Als je zeker weet dat je Club van Sinterklaas tickets nodig hebt, dan kun je dus flink besparen door bijtijds tickets te kopen.

Korting Club van Sinterklaas

Hoewel je al kunt besparen door van zoiets als een vroegboekkorting te profiteren, is het met regelmaat mogelijk om nóg meer korting te krijgen. Bij websites zoals Groupon, ActieVanDeDag, Dagtickets, GroupDeal en Groupactie bijvoorbeeld zijn vaak Club van Sinterklaas tickets in de aanbieding. Je krijgt dan bijvoorbeeld 30% tot soms zelfs 60% korting! Daarnaast worden er af en toe toegangskaartjes voor het Club van Sinterklaasfeest ter veiling aangeboden bij VakantieVeilingen en Ticketveiling. Als je dan bijvoorbeeld vanaf €1 kunt bieden op twee of vier toegangskaartjes, dan kun je een fikse korting krijgen op de adviesprijs. Al deze aanbiedingen, acties en veilingen plaatsen wij natuurlijk direct voor je op deze webpagina zodra ze beschikbaar zijn!

Beoordeling Club van Sinterklaas

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Club van Sinterklaas

Locatie Club van Sinterklaas 2016

Ahoy Rotterdam
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Zuid-Holland

Datum Club van Sinterklaasfeest

Zaterdag 26 november 2016
Zondag 27 november 2016
Aanvang: 11:00, 13:15 & 15:45
Club van Sinterklaas voordelen
  26 en 27 november 2016
  Regelmatig een aanbieding of actie
  Ontvang direct korting op tickets

Meer kortingscodes