Cloakroom kortingscode 2019

Alle Cloakroom kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Cloakroom

Actie
Kortingscode Cloakroom: Profiteer direct van 20% korting!
The Cloakroom kortingscode: Ontvang 20% korting bij aankoop vanaf €90
The Cloakroom voucher code: 20% korting bij aankoop vanaf €90!
The Cloakroom kortingscode: 20% korting bij aankoop vanaf €90!
Kortingscode Cloakroom: Ontvang direct 20% korting!
Cloakroom kortingscode: Ontvang vandaag 20% korting (vanaf €90)!
Kortingscode The Cloakroom: €25 korting op orders vanaf €99!
Vouchercode Cloakroom: Win een box ter waarde van €1.000!
Cloakroom kortingscode: €25 korting op bestellingen vanaf €100!
Cloakroom kortingscode: Pak direct €25 korting vanaf €99!

Over The Cloakroom

Loop je er graag goed gekleed bij? Maar houd je niet van winkelen? Dab biedt The Cloakroom dé uitkomst. Bij The Cloakroom krijg je namelijk een Personal Shopper die voor jouw kleding uitzoekt, koopt en naar je toestuurt. Het enige wat jij hoeft te doen is in alle rust thuis de kleding te passen. Alle artikelen die niet bevallen kun je vervolgens gratis retourneren. Zit er ook iets bij wat je leuk vindt? Dan kun je dat artikel houden en betaal je er - achteraf - de winkelprijs voor. Relaxt, toch?

Hoe werkt The Cloakroom?

Zo'n Personal Shopper kan natuurlijk niet ruiken welke artikelen jij leuk zou vinden. Daarom dien je eerst een vragenlijst in te vullen op de website van The Cloakroom. Gevraagd wordt bijvoorbeeld wat jouw stijl is (Smart Casual, Casual, Trendy of Classic), wat voor een kleding je draagt, welke kleuren je het meeste draagt en hoeveel geld je normaal uitgeeft aan kleding. Op die manier wordt er een redelijk beeld gecreëerd van jouw stijl. Vervolgens krijg je een eerste box met kleding toegestuurd. Aangezien jouw Personal Shopper je steeds beter leert kennen, zal de kledingkeuze met de box die je ontvangt beter aansluiten bij jouw wensen. Bovendien zit je bij The Cloakroom nergens aan vast. Er is dus geen minimaal aantal af te nemen boxen, noch een bestel frequentie. Je bepaalt zelf wanneer je een nieuwe box met kleding bestelt!

Korting met een Cloakroom kortingscode

Kleding kopen via The Cloakroom is best voordeling. De Personal Shopper, de verzending en de retournering zijn namelijk gratis. Bovendien betaal je alleen de winkelprijs van de artikelen die je houdt, niets meer (en ook niets minder). Toch is het af en toe mogelijk om nóg voordeliger kleding te kopen bij The Cloakroom. Er is namelijk periodiek een kortingscode beschikbaar. Dat is een online voucher - in de vorm van een code - waarmee je korting krijgt. Met zo'n Cloakroom kortingscode krijg je bijvoorbeeld €10, €20 of zelfs €30 korting op een kleding box! Wanneer er een dergelijke Cloakroom kortingscode actief is, dan plaatsen wij deze direct voor je op 1Korting.nl.

Kortingscode Cloakroom gebruiken

Heb je een actieve Cloakroom voucher gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet zeker hoe je deze dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk. Klik om te beginnen op de bijbehorende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment komt de voucher die je nodig hebt tevoorschijn. Ook opent TheCloakroom.nl in jouw internet browser. Je kunt dus direct aangeven welke artikelen je wilt kopen! Vul tot slot de kortingscode van Cloakroom in tijdens het afrekenen.

Beoordeling Cloakroom

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Cloakroom website

www.thecloakroom.nl
Cloakroom voordelen
  Gratis verzending en retour
  Gratis Personal Shopper
  Probeer de kleding thuis rustig uit
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes