Calida kortingscode 2019

Alle Calida kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Over Calida

Ben je op zoek naar comfortabele, mooie én hoogwaardige lingerie, nachtmode of swimwear? Dan ben je Calida aan het goede adres. Dit Zwitserse merk bestaat al sinds 1941 en heeft inmiddels dus meer dan zeventig jaar ervaring met het ontwerpen én produceren van de collecties. Dat zie je terug in alles, waaronder de gebruikte materialen, het oog voor detail en de innovatieve ideeën. Bovendien hanteert Calida nog goede prijzen ook!

Calida sale

De prijzen van de verschillende collecties lopen zeer uiteen. Je kunt bijvoorbeeld al een beha kopen voor slechts €19,95, maar er zijn ook beha's verkrijgbaar die €59,95 per stuk kosten. Zulke uiteenlopende prijzen zijn ook van toepassing op artikelen zoals slips. Je hoeft dus niet zo veel geld uit te geven om van de kwaliteit van Calida te genieten! Bovendien is er periodiek een sale. Tijdens zo'n sale krijg je tot wel 50% korting op geselecteerde artikelen uit de oude collecties. Daardoor kun je fors besparen! Zodra de Calida sale begint houden wij je daar direct van op de hoogte. Zo kun je als een van de eersten met korting shoppen!

Korting met een Calida kortingscode

Is er geen uitverkoop? Dan kun je misschien alsnog wel besparen op de lingerie, nachtmode of swimwear die je leuk vindt. Er is namelijk periodiek een Calida kortingscode beschikbaar. Dat is een voucher waarmee je bijvoorbeeld 10%, 15% of zelfs 20% bespaart! Elke voucher die beschikbaar wordt gesteld plaatsen wij gelijk op onze webpagina. Wij raden je dan ook aan om eerst even op deze pagina te kijken voordat je een bestelling afrekent op Calida.com. Je ziet dan namelijk direct of er een kortingscode is waarmee je korting kunt krijgen!

Beoordeling Calida

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Calida website

www.calida.com
Calida voordelen
  Meer dan zeventig jaar ervaring
  Gratis verzending vanaf €100
  Snelle levering door DHL
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes