Burgers Zoo kortingscode 2019

Alle Burgers Zoo kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Korting Burgers Zoo: Win goedkope tickets bij Ticketveiling!

Ben je van plan om binnenkort naar Burgers Zoo te gaan? En ben je op zoek naar goedkope tickets? Dan... lees verder

Verlopen acties van Burgers Zoo

Actie
Bied vanaf €1 op twee of vier Burgers Zoo tickets bij Ticketveiling!
Burgers Zoo aanbieding: Ontvang 15% korting op tickets bij Uitjekrant!
Ticketveiling: Vier Dia de los Muertos in Burgers' Zoo!
TicketVeiling: Bied vanaf €1 mee op 2 tickets voor Burgers' Zoo!
Burgers' Zoo korting: actiecode voor het Afrika Kids Festival!
Korting op Afrika Kids Festival in Burgers Zoo
Gratis naar Burgers Zoo met deze van Haren actie
Kortingscode voor korting op Burgers´ Light tickets
Kortingscode Burgers Zoo: Korting op Pasar Malam in de Bush!
Korting op Pasar Malam tickets met de Burgers Zoo kortingscode

Burgers Zoo korting

Ben je op zoek naar een Burgers Zoo korting? Dan ben je bij 1Korting.nl aan het juiste adres. Op deze pagina vind je namelijk alle manieren waarop je kunt besparen op je toegangskaartjes voor dit dierenpark. Wist je bijvoorbeeld dat, als je je kaartjes van tevoren via het internet bestelt, je minstens €1 korting per toegangskaart krijgt? Een bijkomend voordeel van je kaartjes van tevoren online kopen is ook dat je bij aankomst bij Burgers Zoo direct door kunt lopen. Je hoeft dus niet achterin de rij aan te sluiten en te wachten totdat je aan de beurt bent om tickets te kopen. Als je kinderen hebt, dan zullen zij je hier waarschijnlijk erg dankbaar voor zijn! Je dient alleen niet te vergeten om de kaartjes die je voor Burgers Zoo met korting hebt gekocht uit te printen en mee te nemen, want dat zou natuurlijk zonde zijn.

Burgers Zoo abonnement

Als je van plan bent om een aantal keer per jaar naar het dierenpark te gaan, dan is een Burgers Zoo abonnement een goede manier om te besparen op de kosten van de toegangskaartjes. Er zijn veel verschillende soorten abonnementen, variërend van een abonnement voor één kind tot een gezinsabonnement voor één ouder en vijf kinderen. Als je een abonnement hebt, dan bespaar je echter niet alleen op de toegang voor Burgers Zoo. Je krijgt bijvoorbeeld ook korting op parkeermunten, evenals korting op andere parken zoals Dierenpark Emmen, Artis en het Nederlands Openluchtmuseum. Ook krijg je als abonnementhouder gratis toegang tot evenementen op Burgers Zoo zoals De Zomerse Avond(t)uren, De Winterse Avond(t)uren en alle avondlezingen. Wil je meer informatie over de verschillende abonnementen en kortingen? Die vind je op deze pagina op www.burgerszoo.nl.

Korting met Burgers Zoo aanbiedingen

Soms is het mogelijk om goedkope tickets te kopen via websites waar Burgers Zoo op dat moment mkee samenwerkt. Denk hierbij aan websites zoals VakantieVeilingen en Ticketveiling, waar je zelf kunt bieden op je toegangskaartjes. Je kunt dan dus zelf bepalen hoeveel je wilt betalen (en hoeveel korting je krijgt!). Andere websites waar soms goedkope Burgers Zoo entreekaartjes worden aangeboden zijn websites zoals Ticko en Dagtickets.nl. Vaak krijg je hier enkele euro's korting op een kaartje, maar af en toe zit er een aanbieding bij waardoor je flink kunt besparen. Let bij dergelijke websites echter wel op eventuele bijkomende administratiekosten! Het zou zonde zijn als je denkt goedkoope Burgers Zoo tickets te hebben gevonden die opeens zelfs duurder blijken te zijn! Op 1Korting.nl plaatsen wij alle Burgers Zoo aanbiedingen die wij op dergelijke websites vinden, zodat jij het internet niet hoeft af te speuren op zoek naar een Burgers Zoo korting.

Geschiedenis Burgers Zoo

Ruim honderd jaar geleden, op 30 maart 1913, opende Faisanterie Buitenlust voor het eerst haar deuren voor het pubiek. Dit was de voorloper van het dierenpark Burgers’ Zoo zoals wij dat nu kennen. Sinds de oprichting is het Arnhemse dierenpark altijd echt een familiebedrijf gebleven. Al vanaf het begin heeft dierenpark Burgers’ Zoo ingezet op innovatie en is de creatie van een beleving bij de bezoekers een belangrijk speerpunt van het dierenpark geweest.

Burgers Zoo, ook educatief

Natuurlijk is een dagje uit naar het dierenpark heel vermakelijk en ga je erheen voor je plezier. Burgers’ Zoo wil je echter ook iets leren. De organisatie vindt dat een dierentuin, zoals dierenpark Burgers’ Zoo, de ideale plaats is om je te verdiepen in biologie van planten en dieren. Daarom geeft het dierenpark leuke en leerzame exposities, rondleidingen en lezingen. Tevens krijg je als abonnementhouder op het dierenpark gratis een tweemaandelijks magazine met interessante achtergrondinformatie.

Adres van Burgers' Zoo

Dierenpark Burgers' Zoo bevindt zich in Arnhem. Op de website van de dierentuin kun je heel gemakkelijk je route plannen, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Ook kun je het dierenpark alvast digitaal verkennen!

Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem

Meer informatie? Ga dan naar de website.

Beoordeling Burgers Zoo

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Burgers Zoo

Dierenpark Burgers Zoo staat garant voor een heel leuk dagje uit met het hele gezin. Het dierenpark is in totaal 45 hectare groot, waarop je – naast alle dieren – vijf themarestaurants en een grote moderne speeltuin vindt. Voor elk wat wils dus! De prijs van een kaartje voor een dierenpark zoals Burgers Zoo kan is echter al lang niet goedkoop meer. Daarom is deze pagina ideaal voor je: wij hebben namelijk alle actuele Burgers Zoo kortingen voor je op een rijtje gezet. Zodra er een Burgers Zoo kortingscode, actie of aanbieding is, dan plaatsen wij deze voor je op 1Kortingscode.com. Kijk dus altijd even op deze pagina voordat je naar Burgers Zoo gaat, want dan weet je of je korting kunt krijgen!

Burgers Zoo website

www.burgerszoo.nl
Burgers Zoo voordelen
  Koop online tickets met korting
  Abonnement biedt vele voordelen
  Regelmatig nieuwe acties
  Bespaar met een kortingscode

Meer kortingscodes