Bronx kortingscode 2019

Alle Bronx kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Over Bronx Shoes

Ben je op zoek naar mooie, unieke en innovatieve schoenen van hoogwaardige kwaliteit? Dan ben je bij Bronx Shoes aan het juiste adres. Bronx komt elk seizoen namelijk met een bijzondere collectie die enerzijds geïnspireerd is door vintage garderobes en anderzijds door opvallende catwalk creaties. Bovendien wordt er ongelooflijk veel aandacht besteedt aan elk detail, resulterend in originele schoenen. Ben je benieuwd naar de nieuwste collecties? Neem dan gauw een kijkje op de website Bronxshoes.com. Zie je schoenen die je leuk vind? Dan kun je ze direct bestellen!

Korting in de Bronx outlet

Ondanks de hoge kwaliteit van de schoenen, de aandacht die aan de ontwerpen besteedt wordt en de materialen die gebruikt worden zijn de collecties scherp geprijsd. Je kunt meestal al een paar Bronx schoenen kopen voor slechts €49,95! De duurste modellen zijn vaak niet duurder dan €129,95 of €119,95. Bovendien is het met regelmaat mogelijk om korting te krijgen. Als er een nieuwe collectie is, dan wordt de oude collectie namelijk met korting verkocht tijdens een Bronz outlet of sale! Bovendien wordt de online outlet periodiek aangevuld met nieuwe artikelen. Het is daarom de moeite waard om af en toe naar deze outlet te gaan zodat je kunt zien of er nieuwe schoenen met korting worden aangeboden!

Kortingscode Bronx Shoes

Bevat de sale geen afgeprijsde schoenen die je leuk vindt? Of heb je wel afgeprijsde schoenen gezien maar vind je ze nog net iets te duur? Dan is er alsnog een kans dat je (extra) korting kunt krijgen. Af en toe is er namelijk een Bronx kortingscode beschikbaar. Dat is een online waardebon waarmee je bijvoorbeeld 5%, 10% of 20% korting krijgt! Als er een nieuwe kortingscode van Bronx Shoes beschikbaar is plaatsen wij deze direct voor je op 1Korting.nl. Zo weet je altijd of er een online waardebon is waarvan je gebruik kunt maken!

Beoordeling Bronx

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Bronx

Contact Bronx Fashion

Zoete inval 8
4815 HK Breda
Nederland
Tel: +31 (0)40 – 2493604
E-mail: info@supportbronx.com

Bronx website

www.bronxshoes.com
Bronx voordelen
  Voor 22.00 besteld, direct verzonden
  Gratis verzending vanaf €75
  Korting tijdens een sale of outlet
  Bespaar met een kortingscode

Meer kortingscodes