Bronsbergen aanbieding 2019

Alle Bronsbergen kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Sauna Bronsbergen actie: Nú 55% korting op tickets bij Groupon!

Ben je op zoek naar een goede Sauna Wellness Center de Bronsbergen actie? Dan ben je bij Groupon aan... lees verder

Sauna Bronsbergen aanbieding: Ontvang tot 38% korting bij SpaOnline!

Ben je op zoek naar een Sauna Wellness Center de Bronsbergen aanbieding? Dan ben je bij SpaOnline aa... lees verder

Vergelijkbare acties

Boek het Spa For 2 arrangement van Thermae 2000 al voor €139!

Heb je zin om met je partner of een vriendin naar Thermae 2000 te gaan? En wil je een dagje helemaal... lees verder

Boek het Thermae 2000 badkleding arrangement nu vanaf €39!

Wil je een keertje naar Thermae 2000 gaan, maar heb je geen zin om geheel naakt in een sauna te zitt... lees verder

Over Sauna Wellness Center de Bronsbergen

De Bronsbergen is een wellness center gelegen aan de rand van het mooie Zutphen. Deze prachtige plek biedt ruimschoots de gelegenheid om volkomen tot rust te komen. Zo kun je een hele dag of een dagdeel genieten van sauna’s, stoomcabines, buitenfaciliteiten en een knus restaurant met een uitgebreide kaart. Het leukste daarvan is dat Sauna Wellness Center de Bronsbergen veel gebruik maakt van aanbiedingen. Op de website zie je het nieuwste aanbod van de aanbiedingen van de Bronsbergen zelf, maar ook op overige websites kun je veel aanbiedingen vinden die je dagje wellness in dit prachtige resort tot een wel heel leuk dagje uit maken.

Sauna's van de Bronsbergen

Hopelijk ben je op tijd gearriveerd want het aanbod is er groot: de infrarood sauna, bio sauna, zoutsteensauna, kelo sauna, hout gestookte stilte sauna en de 70 graden sauna zijn allemaal te vinden bij de Bronsbergen. Een infrarood sauna staat bekend om de infrarood bronnen waardoor je lichaam beter doorbloed raakt. Een biosauna reinigt de huis grondig door de hoge luchtvochtigheid. In de zoutsteensauna komen er bepaalde mineralen vrij die een goede invloed hebben op je luchtwegen. De kelo sauna is gemaakt van 300 jaar oude kelo boomstammen waardoor een temperatuur van maximaal 90 graden bereikt kan worden. De hout gestookte stilte sauna scheidt een heerlijke geur af waarvan je in complete stilte kunt genieten. De 70 graden sauna is een sauna zoals we die allemaal kennen: de ontspanning van spieren en de reiniging van het lichaam.

Faciliteiten Sauna Wellness Center de Bronsbergen

Naast sauna’s heeft de Bronsbergen diverse opgietingen die samengaan met rustgevende muziek. Ook kun je gebruik maken van een van de stoomcabines, de meditatieruimte, de zonneweide en het zwembad. Daarnaast is er een voetenbad om op temperatuur te komen, een dompelbad om in af te koelen, een scrubruimte, whirlpool en relaxruimte. Zo wordt je dagje sauna een belevenis om niet snel te vergeten. Tussendoor kun je heerlijk een hapje eten in het restaurant met aangename lounge.

Aanbiedingen Bronsbergen

De Bronsbergen heeft een aantal leuke aanbiedingen, waaronder een sauna dagentree voor slechts 15,75 euro. Ben je overdag druk en wil je genieten van een avond aanbieding, voor 12,50 euro kun je van 17.00u tot 23.00u ontspannen genieten van alle faciliteiten van de Bronsbergen. Daarnaast bestaan er diverse wellness, culinaire en only beauty arrangementen zodat je kunt kiezen voor een compleet dagje sauna aangepast aan jouw wensen.

Bronsbergen actie

Is er geen aanbieding van Wellness Center de Bronsbergen waar jij iets aan hebt? Dan is er alsnog een kans dat je korting kunt krijgen. Er is namelijk met regelmaat een Bronsbergen actie te vinden bij andere websites. Zo heeft SpaOnline altijd meerdere lopende aanbiedingen waarvan je kunt profiteren! Naast deze lopende aanbiedingen is er ook af en toe een tijdelijke actie waarmee je nóg meer korting krijgt. Ook zijn dat soort tijdelijke acties te vinden bij websites zoals Groupon, ActieVanDeDag en Groupdeal. Wanneer wij zo'n Bronsbergen actie of aanbieding zien, dan houden wij je daar direct van op de hoogte!

Beoordeling Bronsbergen

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Bronsbergen

Adres Sauna Wellness Center de Bronsbergen

Bronsbergen 27
7207 AD, Zupthen
Nederland

Contact Sauna Wellness Center de Bronsbergen

Tel: (0575) 820 250
E-mail: info@debronsbergen.nl

Openingstijden Sauna Wellness Center de Bronsbergen

Maandag t/m zaterdag: 10:00 tot 23:00 uur
Zondag 10:00 tot 22:00 uur

Voor de beauty en keuken gelden andere openingstijden. Bekijk alle actuele openingstijden op de website, Debronsbergen.nl.

Opgiettijden de Bronsbergen

Maandag t/m zaterdag: 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 & 20:30 uur
Zon- & feestdagen: 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 & 20:00 uur
Bronsbergen voordelen
  Veel behandelingen en faciliteiten
  Altijd aanbiedingen en acties
  Korting met een actiecode

Meer kortingscodes