Boomhiemke kortingscode 2019

Alle Boomhiemke kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Vergelijkbare acties

Verlopen acties van Boomhiemke

Actie
Voordelige voorjaarsvakantie bij Boomhiemke
Korting tijdens de Boomhiemke Winterspecial

Boomhiemke korting

Het is bij Boomhiemke vaak mogelijk om korting te krijgen op je vakantie. Zo geldt er het gehele jaar door een Jonge Gezinnen korting, een 55+ korting en de 14=11 aanbieding. De Jonge Gezinnen en 55+ kortingen houden in dat je gedurende het grootste gedeelte van het jaar 20% korting krijgt op vakanties van weken en 30% korting op midweken. De 14=11 aanbieding houdt in dat je op boekingen tussen 5 januari en 27 maart, tussen 29 mei en 3 juli, tussen 31 augustus en 16 oktober en tussen 2 november en 18 december drie dagen gratis krijgt! Je boekt een vakantie van veertien dagen, maar betaalt er slechts elf. Al dit soort aanbiedingen en acties vind je terug in het actuele kortingsoverzicht. Datzelfde geldt voor de actieve kortingscodes.

Boomhiemke aanbiedingen

Naast deze Boomhiemke aanbiedingen, die het gehele jaar geldig zijn, zijn er ook nog tijdelijke acties. Zo kun je er heel voordelig in de winter verblijven en gelden er speciale actietarieven tijdens de voorjaars- en herstvakantie. Ook kun je soms gebruikmaken van een Boomhiemke actiecode of kortingscode waarmee je bijvoorbeeld tien procent bespaart op je boekingskosten! Zodra er een kortingscode of actiecode beschikbaar is gesteld, dan vind je deze natuurlijk terug in het overzicht met alle aanbiedingen op deze pagina.

Beoordeling Boomhiemke

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Boomhiemke

Wil je op vakantie in Ameland? Dan ben je bij vakantiepark Boomhiemke aan het juiste adres. Maar ook als je geen voorkeur voor een locatie hebt en op zoek bent naar een vakantiepark waar je heerlijk tot rust kunt komen, dan is Boomhiemke dé plek voor jou. Vakantiepark Boomhiemke is namelijk het grootste vakantiepark van Ameland en ligt misschien ook wel op het mooiste plekje van het eiland. Als je van natuur en strandwandelingen houdt, dan hoef je je geen moment te vervelen als je hier op vakantie gaat. Neem daarom eens een kijkje op de website en bekijk het uitgebreide aanbod aan accommodaties. Zie je een accommodatie die je wilt boeken? Maak dan gebruik van een Boomhiemke actiecode of één van de aanbiedingen en krijg korting op je reservering!
Boomhiemke voordelen
  Grootste vakantiepark Ameland
  Onderdeel van Roompot Vakanties
  Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  Korting met een actiecode

Meer kortingscodes