BODY WORLDS korting 2019

Alle BODY WORLDS kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Ontvang tot 42% korting op Body Worlds tickets bij Groupon!

Ben je van plan om naar Body Worlds: The Happiness Project in Amsterdam te gaan? En ben je op zoek n... lees verder

Actie: Bied vanaf €1 op twee Body Worlds tickets bij Ticketveiling!

Ben je van plan om binnenkort met z'n tweeën naar Body Worlds: The Happiness Project in Amsterdam t... lees verder

BODY WORLDS - Tot 21% korting op dagkaarten bij Dagtickets

Ben je van plan om naar BODY WORLDS te gaan? Koop dan jouw toegangskaarten van tevoren op ... lees verder

Verlopen acties van BODY WORLDS

Actie
Ontvang tot 40% korting op BODY WORLDS tickets bij Uitjekrant!
Ontvang 38% korting op een BODY WORLDS ticket voor twee personen!
Bespaar vandaag €5 extra op Body Worlds tickets bij Ticketveiling!
Body Worlds aanbieding: Ontvang 38% korting bij ActieVanDeDag!
Groupon: BODY WORLD tickets voor slechts €12,99 p.p.! (-35%)
Win 2 tickets t.w.v. €40 naar BODY WORLDS: The Happines Project!
Actie: Win een 2- of 4-persoons BODY WORLDS ticket bij Ticketveiling
Kortingscode Body Worlds: 5% Extra korting op tickets!
38% Korting op BODY WORLDS bij ActieVanDeDag
Koop BODY WORLDS tickets met korting bij Groupon (OP=OP!)

BODY WORLDS korting

Wil je met korting naar BODY WORLDS - The Happiness Project? Dan ben je op de juiste pagina beland. In het actieoverzicht op deze pagina plaatsen we namelijk alle BODY WORLDS aanbiedingen die wij tegenkomen. Soms kun je bijvoorbeeld besparen door een BODY WORLDS promotiecode in te vullen tijdens het bestellen van de tickets. Het kan echter ook voorkomen dat er met korting toegangskaarten aangeboden worden op websites waar het anatomiemuseum mee samenwerkt. Je kunt hierbij denken aan websites van partners zoals Groupon, Dagtickets en Ticko. Als er toegangskaarten in de aanbieding zijn op dergelijke websites, dan kunt je vaak 10 tot zelfs 30% korting krijgen! Daarnaast is het af en toe mogelijk om te bieden op tickets op veilingsites zoals VakantieVeilingen en Ticketveiling. Wanneer dit het geval is, dan plaatsen wij de actie direct in het BODY WORLDS actieoverzicht op deze paigna. Je kunt dus direct zien of, waar en hoe je kunt besparen!

Promotiecode BODY WORLDS gebruiken

Af en toe wordt er een BODY WORLDS promotiecode beschikbaar gesteld. Met zo'n online kortingsbon kun je flink besparen op de toegangskaartjes! Als je een code hebt gezien waar je gebruik van wilt maken, dan kun je deze als volgt inwisselen. Klik om te beginnen op de desbetreffende 'Bekijk kortingscode' button op deze pagina. Op dat moment verschijnt op die plek de voucher die je zodadelijk nodig hebt. Het is handig om deze nu alvast te selecteren en te kopiëren. Dan kun je deze straks namelijk gemakkelijk plakken in het daarvoor bestemde invoerveld wanneer je de promotiecode gaat activeren.

BODY WORLDS voucher toepassen

Als je op 'Bekijk kortingscode hebt geklikt, dan opent automatisch de website van BODY WORLDS in een nieuw tabblad van jouw webbrowser. Je kunt dus direct aan de slag met het met korting bestellen van de toegangskaarten! Zodra je klikt op 'Tickets' klikt begint het bestelproces. In stap 1 van dit proces zie je 'Vouchers' staan. Hier dien je op te klikken. Vervolgens dien je de hoeveelheid vouchers die je wilt invoeren in te vullen (zie onderstaande afbeelding). Klik tot slot op 'Voucher(s) ingeven'. Om de online kortingsbonnen te activeren.

Beoordeling BODY WORLDS

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over BODY WORLDS

Wil je graag meer weten over het menselijk lichaam? En wat voor een invloed geluk op jouw gezondheid heeft? Dan is BODY WORLDS - The Happiness Project in hartje Amsterdam hét museum voor jou. Dit anatomiemuseum is is als enige ter wereld gebaseerd op een donorprogramma. Bij BODY WORLDS zie je dan ook meer dan tweehonderd anatomische preparaten van echte menselijke lichamen. Soms kan dit confronterend zijn (denk hierbij aan longen van rokers), waardoor maar liefst 68% van de bezoekers na de expositie aangeeft gezonder te gaan leven. BODY WORLDS, ook bekend onder de Duitse naam Körperwelten, is wereldwijd al meer dan veertig miljoen keer bezocht, dus je kunt je voorstellen hoeveel impact de expositie heeft. Koop daarom nu met korting BODY WORLDS kaartjes en breng ook een bezoek aan het anatomiemuseum!

BODY WORLDS website

www.bodyworlds.nl
BODY WORLDS voordelen
  Ruim veertig miljoen bezoekers
  Zeven dagen per week open
  Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  Bespaar met een promotiecode

Meer kortingscodes