Blurb kortingscode 2019

Alle Blurb kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

foto op canvas: 20% korting

Geplaatst op 18-01-2019
Gecheckt:

ALLE fotoboeken: 30% korting

Geplaatst op 18-01-2019
Gecheckt:

Verlopen acties van Blurb

Actie
Promotiecode Blurb: 35% Korting op een fotoalbum!
Kortingscode Blurb: 35% Korting op een Fotoboek!
Blurb Promotiecode: 40% korting op fotoboeken!
Kortingscode voor 35% korting bij Blurb
Promocode Blurb: €10 korting voor nieuwe klanten
Kortingscode voor €5 korting bij Blurb (Nieuwe klanten)
35% korting met deze kortingscode van Blurb
€5 korting met deze Blurb kortingscode!
Kortingscode Blurb: 20% Valentijnskorting op fotoboeken!
Promo code voor 35% korting bij Blurb

Promotiecode Blurb

Wil je besparen op je nieuwe fotoboek, e-book of magazine? Dat is bij Blurb vaak mogelijk. Blurb heeft namelijk met regelmaat een promotie- of kortingscode waar je gebruik van kunt maken. Met zo'n code krijg je bijvoorbeeld dertig procent korting op fotoboeken, twintig procent korting op het gehele assortiment of vijftien procent korting op e-books. Soms is een dergelijke promotie alleen geldig voor nieuwe klanten, soms juist voor bestaande klanten. Als er een dergelijke promotie actief is, dan vind je deze direct terug in het overzicht op deze pagina met alle aanbiedingen van Blurb. Uiteraard vermelden wij duidelijk alle voorwaarden die aan het gebruik van de kortingscode verbonden zijn, zoals een minimum bestedingsbedrag, of het voor oude klanten, nieuwe klanten of allebei is en natuurlijk de looptijd. Je weet dus altijd waar je aan toe bent als je gebruikmaakt van een code van 1Korting.nl!

Kortingscode Blurb gebruiken

Staat er een promotiecode van Blurb in ons overzicht waar je gebruik van wilt maken? Maar weet je niet precies hoe je deze toe moet passen? Lees dan eerst even deze korte uitleg en je zult zien dat het heel gemakkelijk is. Eerst dien je op de desbetreffende groene button op deze pagina te klikken waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Niet alleen verschijnt nu de coupon op die plek, ook opent Blurb.nl in een nieuw venster van je internet browser. Nadat je je hebt ingelogd kun je direct beginnen met het ontwerpen van het gewenste fotoproduct. Pas als je dit product hebt ontworpen en je uiteindelijk in het betalingsscherm komt kun je je Blurb kortingscode invoeren en je korting activeren.

Beoordeling Blurb

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Blurb

Blurb is opgericht door Eileen Gittins in 2006. De oprichter wilde een boek maken met haar eigen foto’s, dat lijkt heel simpel. Echter, het maken van een dergelijk boek was destijds mogelijk, maar de kosten lagen erg hoog. Het was ook niet eenvoudig om zo’n boek te realiseren. In 2006 werd dan ook Blurb opgericht. Het was het eerste platform voor het publiceren en afdrukken van onafhankelijke boeken. Het zijn mooie boeken van een hoge kwaliteit. Je kunt de boeken laten drukken op een hoge kwaliteit met hoogstaand bindwerk. Voor iedereen is het mogelijk om een fotoboek te maken. Zo kunnen de mooiste foto’s worden gebundeld in een prachtig boekwerk. Wil je graag profiteren met korting je fotoboek, magazine of e-book maken? Maak dan gebruik van een Blurb kortingscode of promotiecode tijdens het afrekenen!
Blurb voordelen
  Van fotoboeken tot magazines
  Verkoop je boek via o.a. Amazon
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes