Birambi kortingscode 2019

Alle Birambi kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Verlopen acties van Birambi

Actie
Bestel al voor €3 een persoonlijk cadeautje bij Birambi!
Laat je bestelling bij Birambi al voor €1,50 bezorgen!
Maar liefst 25% korting op initiaal sieraden met de Birambi kortingscode!
Ontvang 15% korting op alles bij Birambi met deze kortingscode!
Kortingscode voor 5% korting op alles bij Birambi!

Over Birambi

Ben je op zoek naar een leuk, klein en persoonlijk cadeautje? Dan ben je bij Birambi aan het juiste adres. Omdat we in dit digitale tijdperk steeds meer mailen, chatten en appen is Birambi namelijk weer terug naar de basis gegaan: flessenpost. In plaats van grote flessen wordt echter gebruikgemaakt van kleine tubes. Je hebt keuze uit de meest uiteenlopende producten die je er kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld aan kleine gelukspoppetjes in een tube, maar ook aan teksten, sieraden en mini-posters. Al deze cadeautjes kun je bovendien voorzien van een persoonlijke tekst!

Cadeautjes kopen bij Birambi

Alle Birambi cadeautjes kun je voorzien van een eigen boodschap voor de ontvanger. Dat maakt de cadeautjes al een stuk persoonlijker! Bovendien kun je in sommige gevallen de cadeautjes zelf óók personaliseren. Zo zijn er bijvoorbeeld sieraden waarin je de initialen van de ontvanger kunt laten graferen. Ook kun je een mini-poster van een stad bestellen. Alle steden in de wereld kunnen aangevraagd worden! Is diegene voor wie je een cadeautje zoekt dus gek op een bepaalde stad? Of is er een stad waar diegene altijd al naar toe wlt gaan? Geef dan een mini poster van die stad cadeau!

Kortingscode Birambi

De cadeautjes van Birambi zijn zeer betaalbaar. Ook zijn de verzendkosten erg laag. Het verzenden van kleine bestellingen kost je slechts €1,50 en grotere bestellingen kosten €2,50. Dat valt dus reuze mee! Bovendien is er met regelmaat een kortingscode van Biramni beschikbaar. Daarmee krijg je bijvoorbeeld 5%, 15% of zelfs 25% korting op je bestelling! Zodra er een nieuwe Birambi kortingscode beschikbaar is plaatsen wij deze voor je op onze webpagina. Wij raden je dan ook aan om eerst even op deze site te kijken voordat je iets bestelt. Je ziet dan direct of je kunt besparen!

Beoordeling Birambi

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Birambi website

www.birambi.com
Birambi voordelen
  Betaalbare persoonlijke cadeautjes
  Lage verzendkosten (€1,50 of €2,50)
  Afrekenen met of zonder account
  Bespaar met een kortingscode

Meer kortingscodes