Basic Fit actie 2019

Alle Basic Fit kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Dumbell Chroom: -20%

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

-47% op Fitness Handschoenen

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

Under Armour: -40% KORTING

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

KORTING op Ugg bij Avantisport

Geplaatst op 22-01-2019
Gecheckt:

Verlopen acties van Basic Fit

Actie
Sport een dag gratis bij SportCity!
SportCity: Gratis inschrijven t.w.v. €50 én gratis sporten!

Korting Basic Fit abonnement

Ben je op zoek naar een goede én goedkope sportschool? Dan ben je bij Basic Fit aan het juiste adres. Bij Basic Fit kun je namelijk al onbeperkt sporten vanaf €17,99 per maand! Bovendien is de kans groot dat er een sportschool bij jou in de buurt zit. Op moment van schrijven zijn er namelijk meer dan honderdveertig vestigingen! Neem daarom een kijkje op Basic-Fit.nl en ontdek wat de dichtstbijzijnde vestiging is. Je kunt daar tevens alle acties en aanbiedingen bekijken waarmee je korting krijgt of waarmee je een Basic Fit abonnement kunt uitproberen! Er zijn vrijwel altijd van dat soort aanbiedingen, dus de kans is groot dat je kunt besparen op het abonnement.

Basic Fit actie

Er is vrijwel altijd een Basic Fit actie waarmee je kunt besparen op de kosten voor een abonnement. Zo krijg je bijvoorbeeld 50% korting op het inschrijfgeld en/ of sport je twee maanden gratis! Daarnaast kan het voorkomen dat je bijvoorbeeld Basic Fit gratis kunt uitproberen. Tot slot is het mogelijk om te combineren voor extra voordeel. Zo is er een actie waarbij je 30% bespaart wanneer je de Pro-App, Yanga Sportswater en Live Groepslessen combineert met het abonnement! De beste Basic Fit acties en aanbiedingen plaatsen wij natuurlijk voor je op 1Korting.nl.

Beoordeling Basic Fit

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Basic Fit voordelen
  Vanaf zeven uur open
  Flexibel maandabonnement
  Goedkoop abonnement (vanaf €17,99)
  Regelmatig een actie of aanbieding

Meer kortingscodes