Barkz kortingscode 2018

Alle Barkz kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van Barkz

Actie
Kortingscode voor 20% korting op je eerste pakket bij Barkz!

Over Barkz

Wil je jouw trouwe viervoeter altijd het beste van het beste geven? En geldt dat dus ook voor het voer dat je hem of haar voorschotelt? Maar vergeet je wel eens om genoeg hoogwaardige snacks of kwaliteitsvoer in huis te hebben? Dan biedt Barkz je een idealte uitkomst. Als je je aanmeldt voor Barkz, dan ontvang je namelijk maandelijks een pakket met hondenvoer én hondensnacks! Dit pakket is aangepast op het type hond dat je hebt, zodat je meer dan genoeg voer en snacks binnenkrijgt om de maand mee door te komen. Oh, en je krijgt er ook elke maand een gratis speeltje bij! Ideaal, toch?

Hondenvoer kopen bij Barkz

Wil je een pakket met hondenvoer kopen bij Barkz? Dat gaat als volgt te werk. Je vult enkele gegevens in van jouw trouwe viervoeter en vervolgens krijgje het pakket te zien dat het beste past bij jouw hond. In dit alles-in-1 pakket zitten genoeg voer en snacks voor een hele maand. Ook krijg je een gratis speeltje! Als je een pakket bestelt, dan hoef je alleen nog maar achterover te leunen. Dit pakket wordt namelijk maandelijks bezorgd! Je zit echter nergens aan vast. Je kunt dit Barkz abonnement dus op elk moment opzeggen of pauzeren!

Bespaar met een Barkz kortingscode

Ga je voor het eerst een pakket bestellen? Dan is er een goede kans dat je kunt besparen op je bestelling. Er is namelijk periodiek een Barkz kortingscode beschikbaar. Daarmee krijg je korting op je eerste bestelling! Hoeveel je precies bespaart verschilt. Vaak krijg je 20% korting op de eerste box, maar dat kan bijvoorbeeld ook 10% op de eerste twee boxen of zoiets dergelijks zijn. Eén ding is in ieder geval zeker. Zodra er een nieuwe kortingscode van Barkz is vind je deze bij ons op de website!

Beoordeling Barkz

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Barkz website

www.barkz.eu
Barkz voordelen
  Maandelijks opzegbaar
  Altijd gratis verzending
  100% natuurlijke ingrediënten
  Bespaar met een kortingscode

Meer kortingscodes