Baja Bikes kortingscode 2019

Alle Baja Bikes kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

Verlopen acties van Baja Bikes

Actie
Kortingscode voor 5% korting op een fietstour door Rome bij Baja Bikes!
Ontvang 5% korting op een fietstour met deze Baja Bikes kortingscode!
Baja Bikes kortingscode: 7% korting op een tour door Londen!
Promocode Baja Bikes: 5% korting op een boeking in Buenos Aires!
Kortingscode Baja Bikes: 5% korting op een fietstour in Berlijn!
Kortingscode Baja Bikes: 5% korting op een fietstour in een stad naar keuze!
Baja Bikes kortingscode: 5% korting op een fietstour in Barcelona!
Baja Bikes kortingscode: 5% korting op een fietstour in München tijdens Oktoberfest!
Baja Bikes kortingscode: 5% korting op een fietstour!
Baja Bikes kortingscode: Fietstocht door Malaga of Sevilla met 10% korting!

Korting met een Baja Bikes kortingscode

Heb je een actieve Baja Bikes kortingscode of actiecode gezien waar je gebruik van wilt maken? Maar weet je niet zeker hoe - of waar - je deze dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk: klik eerst op de desbetreffende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt op die plek de coupon die je nodig hebt. Ook opent Bajabikes.eu in een nieuwe browser. Je kunt dus direct de fietstour of stadswandeling uitzoeken die je wilt boeken!

Kortingscode Baja Bikes gebruiken

Voordat je de actie - of kortingscode van Baja Bikes ergens kunt activeren dien je de fietstour, stadswandeling of fietshuur uit te zoeken die je wilt boeken. Zodra je op 'Boek nu' klikt kom je in de eerste stap van het boekingsproces terecht. Kies vervolgens de gewenste datum en klik op 'Boeken' om naar stap twee te gaan. Op deze pagina staat het invoerveld waarin je de kortingscode van Baja Bikes in dient te vullen. Ga naar 1Korting.nl, selecteer en kopieer de coupon die is verschenen, en plak deze in het invoerveld. De korting wordt automatisch toegepast (zie onderstaande afbeelding).

 

Beoordeling Baja Bikes

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Baja Bikes

Wil je een fietstour of stadswandeling boeken met een Nederlandse gids? Dan ben je bij Baja Bikes aan het juiste adres. Op Bajabikes.eu kun je namelijk fietstours en stadswandelingen boeken in meer dan veertig steden! Zo kun je een tour met gids boeken in Amsterdam, maar ook in wereldsteden zoals Rio de Janeiro, Buenos Aires en Los Angeles. Ben je benieuwd naar alle steden waar je een fietstour of wandeling kunt reserveren? Neem dan een kijkje op Bajabikes.eu. Heb je de perfecte stad gevonden? Plaats dan een boeking! Je zit nergens aan vast, want je kunt jouw boeking kosteloos wijzigen of annuleren. Ook hoef je niet vooraf te betalen. Tot slot kost een fietstour, fietshuur of wandeling met gids helemaal niet zoveel geld. Er is bovendien met regelmaat een actieve Baja Bikes kortingscode beschikbaar!
Baja Bikes voordelen
  De #1 in fietstours en fietshuur
  Geen reserveringskosten
  Kosteloos wijzigen of annuleren
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes