Avira kortingscode 2019

Alle Avira kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Avira - Download gratis Avira Free Antivirus

Met Avira Free Antivirus is jouw computer beschermt tegen diverse virussen en malware. Deze gra... lees verder

Verlopen acties van Avira

Actie
Avira: Nu 6 extra maanden bij aankoop van Avira Premium!
Actie Avira: Tot 75% korting tijdens de Spelen!
Avira Aanbieding: Profiteer direct van 30% korting!
50% korting op Internet Security Suite van Avira
Avira - Kortingscode voor 20% korting op System Speedup

Kortingscode Avira gebruiken

Heb je een actieve Avira couponcode gezien waar je gebruik van wilt maken? Maar weet je niet precies hoe je deze dient toe te passen? Klik dan als eerst op de desbetreffende button waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt op die plek de coupon die je nodig hebt. Ook opent Avira.com in een nieuw tabblad van jouw webbrowser. Is de code alleen geldig op een specifiek product? Dan opent die pagina alvast voor je. Je kunt dus direct het product kopen dat je met korting wilt bestellen!

Coupon code Avira activeren

Als je op 'Koop' klikt verschijnt een webpagina met het overzicht van jouw bestelling. Op deze pagina zie je een vakje dat je aan kunt kruisen met de tekst 'Selecteren om waardeboncode in te voeren' erachter. Klik hierop en het invoerveld waar je de Avira kortingscode in dient te voeren verschijnt (zie onderstaande afbeelding). Het is nu het handigst om, op 1Korting.nl, de coupon die is verschenen te selecteren en te kopiëren. Vervolgens kun je deze namelijk simpelweg plakken in het invoerveld. Klik tot slot op 'Toepassen' om de code te activeren.

Beoordeling Avira

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Avira

Wil je jouw computer optimaal beschermen tegen virussen, malware en spyware? Maak dan gebruik van Avira's anti-virussoftware. Deze software is al meer dan 25 jaar toonaangevend en inmiddels zijn er meer dan 400.000.000 Avira installaties wereldwijd. Die hoeveelheid installaties zeggen natuurlijk wel iets over de kwaliteit van de software! Bovendien heb je keuze uit verschillende Suites, waardoor er voor elk wat wils is. Zo kun je kiezen voor de gratis Avira Free Antivirus waarmee je computer beschermt is tegen virussen. Je kunt echter ook kiezen voor een betaalde variant met meer opties. Neem daarom eens een kijkje op de website en ontdek welke Suite het best bij jou past. Wil je een programma bestellen? Maak dan gebruik van een Avira kortingscode of couponcode en krijg korting op je bestelling!

Avira website

www.avira.com
Avira voordelen
  Avira Free Antivirus bescherming
  Meer dan 400.000.000 installaties
  Regelmatig een nieuwe actie
  Korting met een couponcode

Meer kortingscodes