Aviodrome korting 2019

Alle Aviodrome kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Verlopen acties van Aviodrome

Actie
Ontvang 47% korting op de Aviodrome entree bij ActieVanDeDag!
Aviodrome tickets: Ontvang 47% korting op tickets bij ActieVanDeDag!
Bied mee op 2 tickets voor Aviodrome met VakantieVeilingen!
ActievandeDag: Tickets Aviodrome voor maar €9,95!
Marktplaats Aanbieding: Entree Aviodrome voor maar €10! (41% korting!)
Ticketveiling: Bied mee op een familieticket t.w.v. €63,80 voor Aviodrome!
Aviodrome tickets voor maar €9,95 p.p. bij ActievandeDag!
Aviodrome Actie: Win toegangskaartjes bij Ticketveiling!
Aviodrome Korting: Bespaar 41% op tickets bij Groupon!
Aviodrome Aanbieding: 41% Korting bij ActieVanDeDag!

Aviodrome korting

Ga je naar Aviodrome Lelystad Airport? Dan kun je áltijd besparen op de toegangskaartjes. Door de toegangskaartjes online op Aviodrome.nl te bestellen krijg je bijvoorbeeld standaard al €1 korting per toegangskaartje. Een ticket kost (op moment van schrijven) online namelijk €16,50 in plaats van de €17,50 die je aan de kassa betaalt. Je bespaart misschien niet zo héél veel, maar alle beetjes zijn welkom (toch?). Gelukkig is het met regelmaat nodig om op Avidriome korting te krijgen bij partners van websites of met een actieve actiecode. Deze vind je natuurlijk allemaal op 1Korting.nl!

Actiecode Aviodrome gebruiken

Heb je een actieve Aviodrome actiecode in ons overzicht gezien waar je gebruik van wilt maken? Maar weet je niet precies hoe - of waar - je deze dient te activeren? Ga dan als volgt te werk. Klik om te beginnen op de desbetreffende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment verschijnt op die plek de code die je nodig hebt. Ook opent de Aviodrome website voor je. Je kunt dus direct met korting Aviodrome tickets gaan bestellen! Nadat je de hoeveelheid tickets hebt gekozen en de persoonlijke gegevens hebt ingevuld zie je de tekst 'Heb je een actiecode?'. Plaats de kortingscode die is verschenen daarin en klik op 'Controleer' om de korting te activeren (zie onderstaande afbeelding).

Aviodrome aanbieding

Ook als er geen actieve code is, is het met regelmaat mogelijk om meer dan €1 te besparen. Aviodrome werkt namelijk samen met websites die gespecialiseerd zijn in de verkoop van tickets voor dagjes uit. Op de tickets die je op dergelijke websites kunt bestellen zit vaak een korting van 10% tot soms wel 40%! Welke websites zijn dit? Je kunt denken aan Groupon, ActieVanDeDag, Groupactie, Het Land Van ANWB, Ticko en Dagtickets. Een andere manier om te besparen is door te bieden op een Aviodrome ticket veiling (als er eentje aan de gang is). VakantieVeilingen en Ticketveiling hebben kaartjes voor tal van dagjes uit in de aanbieding, dus de kans is groot dat er ook een Aviodrome aanbieding is. Omdat wij begrijpen dat jij niet altijd tijd (of zin) hebt om het internet af te speuren op zoek naar alle aanbiedingen voor Aviodrome doen wij dat voor je. Op deze pagina vind je dan ook alle Aviodrome kortingen die er zijn!

Beoordeling Aviodrome

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Aviodrome

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit in de buurt van Flevoland? En ben je - of jouw kind(eren) geïnteresseerd in de luchtvaart? Dan is Aviodrome the place to be. Bij Aviodrome Lelystad Airport vind je namelijk een groot aantal vliegtuigen en andere objecten uit de geschiedenis van de luchtvaart. Bij Aviodrome zie je de ontwikkeling van de luchtvaart door de eeuwen heen. Het verhaal begint in 1975, staat stil bij het eerste houten vliegtuig in 1900 en eindigt bij de kolossale toestellen die wij nu kennen. Je bezichtigt meer dan honderd vliegtuigen, kunt in 4D een flim bekijken, gaat naar een echte radiokamer uit 1928 en nog veel meer!

Als je van plan bent om naar Aviodrome Lelystad Airport te gaan, dan is het verstandig om van tevoren de tickets te bestellen. Je krijgt namelijk minstens €1 korting per ticket! Je kunt vaak echter veel meer besparen door te profiteren van een Aviodrome korting zoals een actiecode, aanbieding of kortingsbon.

Aviodrome website

www.aviodrome.nl
Aviodrome voordelen
  Meer dan honderd vliegtuigen
  €1 korting op online tickets
  Regelmatig een nieuwe aanbieding
  Bespaar met een actiecode

Meer kortingscodes