AutoMotel kortingscode 2018

Alle AutoMotel kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AutoMotel

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van AutoMotel en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle aanbiedingen, acties en kortingen.

Verlopen acties van AutoMotel

Actie
Goedkoop lang parkeren nabij Schiphol Airport met AutoMotel

Lang parken nabij Schiphol met AutoMotel

Ga je op vakantie of zakenreis? En ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf nabij Schiphol waar je je auto voor langere tijd kunt parkeren? Dan ben je bij AutoMotel aan het juiste adres. AutoMotel is namelijk dé specialist in lang parkeren nabij Schiphol Airport! Het bedrijf heeft meerdere overdekte parkeerterreinen in de buurt van het vliegveld. Deze parkeerterreinen worden 24/7 bewaakt, dus je kunt erop vertrouwen dat je je auto er veilig kunt parkeren!

Service AutoMotel

Wanneer je kiest voor de parkeerservice van AutoMotel profiteer je van enkele voordelen. Zo bevinden de parkeerterreinen zich op enkele minuten van Schiphol! Bovendien is er een shuttlebus die je direct naar de juiste vertrekhal van Schiphol Airport brengt. Heb je tijdens het reserveren gekozen voor een van de verschillende was pakketten? Dan wordt je auto tijdens je reis helemaal gereedgemaakt zodat je weer in een schone en frisse auto stapt. Bij terugkomst van je vakantie of zakenreis hoef je alleen het servicenummer te bellen. Vervolgens komt de shuttlebus je ophalen en word je naar je auto gebracht. Ideaal, toch? Het bedrijf heeft dan ook niet voor niets een 8,6/10 beoordeling op Kiyoh op basis van honderden beoordelingen!

Korting met een AutoMotel kortingscode

Niet alleen de service van AutoMotel is goed; dat geldt ook voor de lage tarieven. Bovendien is het met regelmaat mogelijk om te besparen op je reservering. Dat komt doordat er periodiek een kortingscode beschikbaar is. Dat is een online voucher waarmee je 10% of soms zelfs 20% korting op je boeking krijgt. Vooral als je je auto lang moet parkeren kun je dus flink wat besparen door gebruik te maken van de AutoMotel kortingscode! Kijk daarom altijd even op deze pagina voordat je een parkeerplek reserveert. Op deze pagina plaatsen wij namelijk elke code zodra die beschikbaar is. Zo weet je altijd of je korting kunt krijgen!

Beoordeling AutoMotel

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over AutoMotel

Contact AutoMotel Schiphol
Postbus 3035
2130 KA Hoofddorp
Nederland
Tel: +31 (0)6 30 88 99 56
24 uur per dag bereikbaar

AutoMotel website

www.automotel.nl
AutoMotel voordelen
  Lang parkeren nabij Schiphol
  Zeven minuten transfer
  Terrein is 24/7 bewaakt
  Bespaar met een kortingscode

Meer kortingscodes