Archeon aanbieding 2019

Alle Archeon kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Archeon aanbieding: Win tickets bij Ticketveiling!

Ben je van plan om naar museumpark Archeon te gaan? Dan heeft Ticketveiling een interessante veiling... lees verder

Vergelijkbare acties

Tot 44% Korting op Madame Tussauds Tickets bij Groupon

Ontmoet al je favoriete bekendheden bij Madame Tussauds Amsterdam!... lees verder

Nú €3,- Korting op Tickets voor de Heineken Experience bij Ticketbar

Beleef de Heineken Experience met €2,- korting en ontvang een rondleiding van 1,5 uur... lees verder

Heineken Experience VIP: nu €55,-

Met deze Heineken Experience VIP geniet je van een geweldige rondleiding van 2,5 uur... lees verder

Amsterdam Light Festival Fietstour voor 2 Personen

Beleef het Amsterdam Light Festival op een unieke manier... lees verder

Verlopen acties van Archeon

Actie
Archeon aanbieding: Ontvang tot wel 38% korting op tickets bij Uitjekrant!

Over Archeon

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit in Zuid-Holland? En ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de geschiedenis of heb je een kind dat bijvoorbeeld gek is op de middeleeuwen en/ of de Romeinse tijd? Dan is museumpark Archeon iets voor jou! Bij Archeon ga je namelijk héél ver terug in de tijd. Van het leven van de eerste jagers tot het leven in de middeleeuwen, alles komt aan bod. Bovendien is dit museumpark ook heel interactief. Je kunt er bijvoorbeeld zelf souvenirs maken, zelf in een boomstamkano varen, boogschieten, zwaardvechten en ga zo maar door. Een bezoek aan Archeon is dus zowel leuk als leerzaam!

Gratis entree Archeon

Ben je van plan om naar het museumpark te gaan? Dan is er een goede kans dat je korting kunt krijgen op de entree of zelfs gratis naar binnen kunt gaan! Op vertoon van een Museumjaarkaart, ICOM-pas of Rembrandtkaart krijg je namelijk altijd gratis entree tot Archeon. Ook mogen kinderen tot en met drie jaar altijd het museumpark in. Kom je hier echter niet voor in aanmerking? Dan kun je alsnog besparen op de toegangskosten.

Archeon korting

Je kunt altijd korting krijgen op de tickets als je naar Archeon wilt gaan. Als je op de website van het museumpark tickets koopt, dan krijg je namelijk €1 korting op alle tickets. Dat geldt dus op tickets voor kinderen van vier tot en met negen jaar, op tickets voor kinderen ouder dan tien jaar + volwassenen en op tickets voor 65+ers. Bestel je van tevoren online een Archeon parkeer pas? Ook dáár krijg je €1 korting op. Overigens kun je nóg meer besparen als je uit de gemeente Alphen komt. Als je uit de gemeente Alphen komt, dan ontvang je namelijk 25% korting op de reguliere entree tarieven van Archeon. Deze korting geldt echter alleen aan de kassa, niet online.

Archeon aanbieding

Hoewel je dus altijd kunt besparen door online tickets te kopen op Archeon.nl, is het soms mogelijk om nóg meer te besparen. Af en toe is er namelijk een Archeon aanbieding op een andere website te vinden waarmee je meer korting kunt krijgen. Denk hierbij aan websites zoals Groupon, Groupactie en GroupDeal, maar ook aan ActieVanDeDag, Marktplaats Aanbieding en Dagtickets. Als er op zo'n website een Archeon aanbieding is, dan kun je soms tot wel 50% besparen op tickets! Ook is er af en toe een veiling bij een website zoals Ticketveiling en VakantieVelingen. Als je in zo'n geval vanaf €1 kunt bieden op 2- of 4-persoons tickets is het mogelijk om een fikse korting te krijgen op de adviesprijs. Wanneer wij ergens zo'n aanbieding zien houden wij je daar natuurlijk direct van op de hoogte!

Beoordeling Archeon

10 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Archeon

Bezoekadres Archeon

Archeonlaan 1
2408 ZB, Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland

Postadres Archeon

Postbus 600
2400 AP, Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland

Contact Archeon

Tel: 0172-447 744
E-mail: info@archeon.nl
Archeon voordelen
  Kinderen t/m drie jaar gratis
  Bespaar met een aanbieding of actie
  Gratis toegang met een Museumkaart
  Korting met een kortingsbon

Meer kortingscodes