Appie actiecode 2019

Alle Appie kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Ontvang gratis producten bij je bestelling op AH.nl!

Wist je dat je elke keer dat je boodschappen doet op AH.nl minstens één gratis product ontvangt? ... lees verder

Verlopen acties van Appie

Actie
AH verse soepen & verspakketten voor soep: 25% KORTING
1+1 GRATIS op Unox rookworsten
Zwitsal Luiers en Doekjes: 2+1 GRATIS
35% KORTING op ALLE appels op schaal
€1,- KORTING op ALLE AH Maaltijdsalades
Krat Hertog Jan: Nu €6,- KORTING
Albert Heijn Winactie: Maak kans op een E-bike of Fitbit
Hamsterééééén: 2e gratis op heel veel producten
Albert Heijn Actiecode voor €5,- korting vanaf €40,-
Nu 3 maanden lang een gratis AH Bezorgbundel

Voordelen van Appie

Boodschappen doen hoe en wanneer het jou uitkomt

Je boodschappen online bestellen is natuurlijk al een groot voordeel op zich. Als je even geen zin hebt om de drukte van een supermarkt op te zoeken, dan bestel je gewoon vanuit je luie stoel alles wat je nodig hebt. Heb je geen tijd om boodschappen te doen? Dan bestel je snel wat je nodig hebt en geef je aan dat je het op komt halen wanneer het jou uitkomt. Zit je thuis en kan je niet de deur uit vanwege visite of omdat je op een belangrijk pakketje zit te wachten? Ook dan is de thuisbezorging natuurlijk ideaal.

Slimmer winkelen met de Appie app

Met de Appie app kun je gemakkelijk een boodschappenlijstje maken. Ook als je niet precies weet welk product je wilt, dan kan Appie je helpen met het maken van je keuzes. Wil je je boodschappenlijstje met iemand delen, bij de organisatie van een feestje bijvoorbeeld? Appie kan je boodschappenlijst delen met wie je maar wilt. Bovendien weet je altijd welke van je favoriete merken in de bonus zijn, zodat je weet wanneer je met korting kunt winkelen bij Albert Heijn.

Actiecode AH

Een voordeel van online winkelen bij Appie is de mogelijkheid tot het gebruiken van een Albert Heijn actiecode. In eerste instantie kon je met een dergelijke code van AH alleen maar profiteren van gratis bezorging van je bestelling. Er is inmiddels echter ook al een AH kortingscode geweest waarmee je drie keer €10 korting op je bestelling hebt kunnen krijgen. Helaas is deze alleen geldig geweest voor zakelijke klanten, maar wie weet wat voor een voordeel je in de toekomst kunt behalen met een Ah actie- of kortingscode? Als er daarom een actiecode van Albert Heijn beschikbaar is, dan plaatsen wij deze uiteraard voor je in het kortingsoverzicht op deze pagina. Wij adviseren je dan ook om altijd even op 1Korting te kijken voordat je je bestelling plaatst bij Appie.

Actiecode Albert Heijn ontvangen

Wil je door ons op de hoogte gehouden worden van alle actieve kortingscodes van Albert Heijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief die wij wekelijks versturen bevat gemiddeld in totaal zo'n twaalf acties, codes en aanbiedingen. Als er een goede aanbieding bij Albert Heijn actiecode is, dan krijgt die hoogst waarschijnlijk een plaats in de nieuwsbrief. Is er een AH actiecode voor gratis verzending of korting op je bestelling? Die wordt zeker geplaatst! Bevalt onze nieuwsbrief je niet? Dan kun je je op elk gewenst moment heel gemakkelijk afmelden door op 'Afmelden' te klikken in één van de nieuwsbrieven die je hebt ontvangen. Bijna veertigduizend mensen zijn je voorgegaan en dit aantal groeit gestaag, dus waarom zou jij nog wachten? Je hebt niets te verliezen!

Albert Heijn Folder

Albert Heijn is de grootste supermarkt van Nederland en daar hoort natuurlijk ook een wekelijkse folder bij. In de folder vindt je acties en aanbiedingen van A merken en huismerken. De Albert Heijn XL heeft nog meer aanbiedingen beschikbaar. De Albert Heijn folder wordt elke week uitgebracht met de welbekende bonusaanbiedingen. Vaak zijn er ook speciale acties zoals de AH Hamsterweken of spaaracties. Ook heeft Albert Heijn een eigen magazine, de "Allerhande". Dit magazine verschijnt 12 keer per jaar boordevol met recepten en producten.

Appie nieuws

Hamsterééééén

Het is deze week weer Hamsteren bij Albert Heijn. Dat betekent heel veel producten: 2e gratis. Bekijk snel welke aanbiedingen er deze week allemaal zijn. De huidige hamsterweek loopt nog tot en met 21 oktober.

13 oktober 2018

Beoordeling Appie

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

Over Appie

Appie is de webshop van Albert Heijn. Op Appie kun je je boodschappen online bestellen en thuis of op je werk laten bezorgen. Ook kun je ervoor kiezen om je boodschappen op te halen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De producten zijn bij Appie gewoon even duur als in de Albert Heijn winkels, tenzij je gebruik kunt maken van een actieve kortingscode waarmee je korting krijgt op je bestelling. Ook betaal je een paar euro bezorgkosten. Met een Appie actiecode worden je boodschappen echter gratis bezorgd. Tot in je keuken, uiteraard. Ook zijn er elke week enkele actie-artikelen. Als je deze artikelen bestelt, dan worden je boodschappen - dus ook zonder Albert Heijn code - gratis bezorgd.

Appie website

www.ah.nl/appie
Appie voordelen
  Makkelijk winkelen met de Appie app
  Bezorgd tot in de keuken
  Korting met een AH kortingscode
  Gratis bezorging met een actiecode

Meer kortingscodes