Alles-in-1 aanbieding 2019

Alle Alles-in-1 kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Aanbieding KPN: Tot €150 korting op een Alles-in-1 pakket!

Ben je op zoek naar een goed, compleet én betaalbaar Alles-in-1 pakket? Dan ben je bij KPN aan het ... lees verder

Vergelijkbare acties

Profiteer van lagere prijzen op Sim Only abonnementen bij Simyo!

Ben je op zoek naar een goedkoop (en goed!) Sim Only abonnement? Dan ben je bij Simyo aan het juiste... lees verder

Bestel het Ziggo Voordeelpakket voor maar €39,95 per maand!

Ben je op zoek naar een goedkoop Internet en TV abonnement? En is betrouwbaar internet met 40 Mbit/s... lees verder

Probeer Ziggo Zakelijk Internet drie maanden gratis!

Ben je niet 100% tevreden met jouw huidige internet provider? Maar weet je niet zeker of je de overs... lees verder

Verlopen acties van Alles-in-1

Actie
KPN aanbieding: Tot €210 korting op Alles-in-1 abonnementen!
Actie: Ontvang twaalf maanden Movies & Series XL gratis bij Ziggo!
Ziggo aanbieding: Ontvang tot €135 korting op Alles-in-1!
Telfort Alles-in-1 aanbieding: Nu drie maanden voor €29 per maand!
Online.nl aanbieding: Pak €30 korting op Alles-in-1 abonnementen!
Vodafone Thuis Alles-in-1 aanbieding: Ontvang €120 korting!
Fiber aanbieding: Tot €105 korting op een Alles-in-1 abonnement!
Korting Ziggo: Drie maanden voor €34,95 óf een GRATIS tablet!

Alles-in-1 aanbieding

Veel huishoudens in Nederland maken gebruik van een Alles-in-1Alles-in-1Alles-in-1Alles-in-1Alles-in-1 pakket. Dit houdt in dat er zowel internet en bellen als televisie samen gevoegd zitten. Natuurlijk gaan de meeste mensen op zoek naar een geschikte Alles-in-1 aanbieding. Dit kun je doen door bij providers te informeren naar goedkope pakketten en acties, maar ook online vergelijken op speciale vergelijkingssites is erg populair. Deze websites hebben vaak allerlei aantrekkelijke acties en aanbiedingen waardoor het uitzoeken van een geschikt pakket bijna leuk wordt. Vaak krijg je dan korting gedurende een deel van de looptijd van het abonnement. Ook is er soms een actie waarmee je een gratis product (zoals een tablet) krijgt bij aanschaf van een Alles-in-1 abonnement. Wanneer er zo'n aanbieding of actie is, dan houden wij je daar natuurlijk direct van op de hoogte!

Welk Alles-in-1 pakket is geschikt?

Een Alles-in-1 pakket levert veel voordeel op voor met name gezinnen. We kennen het allemaal: de kinderen willen na school op hun iPad, computer of telefoon gamen, berichten sturen of films downloaden. Op die manier wordt het aantal Megabytes van je abonnement leeggezogen en voor het einde van de maand loopt het maandelijks tegoed op. Om nog maar te zwijgen van de belkosten. Je vrouw zit al een uur aan de lijn met je moeder en je dochter zwijmelt aan de lijn met haar nieuwe vriendje. Zelf ga je vanavond genieten van een nieuwe serie op Netflix. Dat genieten gaat nog beter als je een Alles-in-1 pakket afsluit dat voldoet aan de gebruikerswensen van jou en je gezin. Nog leuker wordt het als je online kijkt naar een Alles-in-1 aanbieding.

Alles-in-1 pakketten vergelijken

Als je kijkt op de website van de breedbandwinkel, zie je dat het goedkoopste pakket op jaarbasis van Vodafone komt. Thuis Alles-in-1 40 Mb biedt de klant een Wifi modem, tv ontvanger en 64 digitale tv zenders waarvan de helft in HD. Daarnaast kun je voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor 0,11 euro per minuut. Dit alles krijg je het eerste half jaar voor slechts 24 euro per maand. Daarnaast zijn er geen aansluitkosten en krijg je 50 euro terug. Het tweede half jaar betaal je 44 euro per maand.

Provider Fiber staat op de tweede plaats met ADSL internet van maximaal 100 Mb (afhankelijk van waar je woont), een gratis Wifi modem en een tv ontvanger en 34 tv zenders waarvan 14 in HD. Bellen kan vanaf 0,09 euro per minuut. Voor dit abonnement betaal je de eerste zes maanden maar 19,95 en geen aansluitkosten. Daarna betaal je 39,95 euro.

Een Alles-in-1 pakket is dus in veel gevallen goedkoper dan een los abonnement op televisie, telefonie en/of internet. Nogmaals is het daarbij handig om in te schalen hoeveel gebruik je maakt van deze drie diensten zodat je zeker weet dat je niet betaalt voor iets waar je geen gebruik van gaat maken. Als je geen vaste telefoon nodig hebt of weinig televisie kijkt, is een Alles-in-1 pakket overbodig. Veel gezinnen hebben veel baat bij een dergelijk abonnement en kunnen online op zoek naar een voor hun geschikte Alles-in-1 aanbieding. 

Beoordeling Alles-in-1

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Alles-in-1 voordelen
  Veel verschillende providers
  Altijd aanbiedingen en acties

Meer kortingscodes