Ahoy Rotterdam korting 2019

Alle Ahoy Rotterdam kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 

Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Wij hebben echter wel een aantal vergelijkbare kortingen voor je gevonden!

Vergelijkbare acties

VIP Tickets voor slechts €39,-

Geplaatst op 16-01-2019
Gecheckt:

Verlopen acties van Ahoy Rotterdam

Actie
Win twee ticket voor FitExpo in Ahoy Rotterdam bij VakantieVeilingen!
Win nú tickets voor FitExpo in Ahoy Rotterdam bij Ticketveiling!
50% korting op Holiday On Ice in Ahoy Rotterdam bij ActieVanDeDag!
Actie: Tot 51% korting op Jesus Christ Superstar tickets bij Groupon!
Ontvang nú 40% korting op Apassionata tickets bij ActieVanDeDag!
Ontvang 50% korting op Jesus Christ Superstar tickets bij ActieVanDeDag!
Pak 51% korting op Jesus Christ Superstar bij TravelDeal!
Uitjekrant actie: Nu €20 korting op Jesus Christ Superstar tickets!
ActieVanDeDag: 46% korting op tickets voor FitExpo in Ahoy Rotterdam!
Actie: Win tickets voor de European Superpull in Ahoy Rotterdam!

Over Ahoy Rotterdam

Wie kent het niet, Ahoy Rotterdam. We zijn er bijna allemaal wel eens geweest om een voorstelling, congres of tentoonstelling bij te wonen maar wat weten we eigenlijk over het gebouw Ahoy… In 1950 werd de eerste voorloper van het huidige Ahoy gebouwd. Na de tweede wereldoorlog was men in Rotterdam druk bezig de haven opnieuw op te bouwen en daarvoor werd er een tentoonstelling, genaamd ‘Rotterdam Ahoy!’ bedacht. Er werd een tijdelijke locatie gebouwd die later bleef bestaan onder de naam ‘Ahoy-hal’.

De ontwikkelingen in Ahoy

Het Ahoy zoals wij het tegenwoordig kennen is gebouwd vanaf 1968 waarvan het sportpaleis en drie tentoonstellingshallen in 1970 klaar waren voor het grote publiek. In 1971 was er een officiële opening die gedaan werd door Prins Claus. Tien jaar na de voltooiing werd Ahoy reeds uitgebreid met twee hallen. Omdat Ahoy steeds populairder werd bij het Nederlandse publiek, werd gekozen voor een renovatie van het complex. De wielerbaan die in het sportpaleis stond, werd afgebroken om zo meer ruimte te creëren voor concerten en daarnaast werden de nieuwste technische snufjes toegepast. In 1997 was er een verbouwing om Ahoy te voorzien van de nieuwste renovaties en een prachtig nieuwe evenementshal en ontvangsthal. Ook kwamen er kantoren, diverse horecagelegenheden en andere ruimtes bij in het complex.

Van sportevenementen tot concerten

De oppervlakte van het huidige Ahoy beslaat zo’n 30.000m2 en is zowel beschikbaar voor zakelijke exposities als openbare evenementen. Sinds 2006 is er de mogelijkheid om een van de hallen om te toveren tot Ahoy theater. Er worden, naast voorstellingen, veel sportevenementen gehouden in Ahoy. Dit in zowel het sportpaleis als in de overige hallen. De wielerhal is in 2006 weer teruggeplaatst zodat de Zesdaagse van Rotterdam weer tot een van de mogelijke evenementen behoort. Er kunnen in totaal maximaal 25.000 mensen in Ahoy. Het sportpaleis is in 2009/2010 verder gemoderniseerd door ruimte te creëren voor meer bezoekers, betere technische eigenschappen toe te voegen en zo te blijven voldoen aan de eisen van internationale artiesten.

Ahoy Rotterdam tickets

Omdat er jaarlijks veel evenementen in Ahoy zijn, is het leuk om er heen te gaan. De evenementen genieten een grote bekendheid en zijn vrij prijzig. Maar gelukkig biedt het internet ons uitkomst aangezien we vaak Ahoy Rotterdam tickets op de kop kunnen tikken. Benieuwd naar evenementen in Ahoy? Wat dacht je van ‘de vrienden van Amstel LIVE’ of ‘TMF Awards’. ‘North Sea Jazz’, ‘de Kamasutrabeurs’ en ‘holiday on ice’ zijn nog enkele favorieten. Kijk voor een totaaloverzicht op de website van Ahoy Rotterdam. Ahoy is prima te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Er is een treinstation op loopafstand en ook bushaltes zijn er in overvloed. Parkeergarages zijn ook op zeer korte afstand te vinden.

Ahoy Rotterdam korting

Ben je van plan om naar een evenement in de Ahoy te gaan? Dan is de kans groot dat je korting kunt krijgen op de tickets door middel van een aanbieding of actie. Er is zijn namelijk diverse websites waar je af en toe korting krijgt op toegangskaarten voor evenementen in de Ahoy Rotterdam! Denk hierbij aan websites zoals ActieVanDeDag, Groupon en Groupactie. Wanneer wij ergens een Ahoy Rotterdam korting tegenkomen, dan houden wij je daar direct van op de hoogte. Alle aanbiedingen, acties en kortingsbonnen die wij vinden plaatsen wij namelijk voor je op onze webpagina!

Beoordeling Ahoy Rotterdam

8 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen
Ahoy Rotterdam voordelen
  Van sportwedstrijden tot concerten
  Regelmatig aanbiedingen en acties

Meer kortingscodes