50plusmatch kortingscode 2019

Alle 50plusmatch kortingen, acties en kortingscodes

 » 
 » 
 » 

Verlopen acties van 50plusmatch

Actie
50plusmatch: Nieuwe leden mogen dit weekend GRATIS daten!

Over 50plusmatch

Ben je de vijftig gepasseerd en ben je op zoek naar een leuke date? Dan ben je bij 50plusmatch aan het juiste adres. 50plusmatch.nl is namelijk dé datingsite voor 50-plussers! En vind je het idee van online daten een beetje vreemd? Dat is nergens voor nodig! Van alle koppels tussen de 50 en 65 jaar die zijn gaan samenwonen, heeft meer dan een derde elkaar online ontmoet. 50plusmatch heeft dan ook duizenden leden die dit jaar (tot nu toe) meer dan 1.300.000 berichten hebben verstuurd. Je bent dus zeker niet de enige 50-plusser die zich waagt aan online daten! Neem daarom een kijkje op de site, maak vandaag nog een gratis profiel aan en probeer 50plusmatch eens uit.

Korting met een 50plusmatch kortingscode

Wil je een volledig, betaald account aanmaken? Dan heb je diverse mogelijkheden. Je kunt namelijk een betaald lidmaatschap van één maand, van drie maanden, van zes maanden of van twaalf maanden afsluiten. Des te langer het lidmaatschap, des te goedkoper het maandbedrag wordt dat je betaalt. Overigens is het met regelmaat mogelijk om korting te krijgen. Er is namelijk periodiek een 50plusmatch kortingscode beschikbaar. Met zo'n online actiecode krijg je bijvoorbeeld 5% of 10% korting op een volledig lidmaatschap! Wanneer er een actie of een kortingscode is, dan houden wij je daarvan op de hoogte.

Actiecode 50plusmatch.nl gebruiken

Heb je een kortings- of actiecode van 50plusmatch.nl gezien waarvan je gebruik wilt maken? Maar weet je niet zeker hoe je deze dient toe te passen? Ga dan als volgt te werk. Klik eerst op de bijbehorende button op deze pagina waarop 'Bekijk kortingscode' staat. Op dat moment komt de code die je nodig hebt tevoorschijn. Ook opent de website van 50plusmatch in jouw internet browser. Je kunt dus direct het lidmaatschap uitzoeken dat je wilt afsluiten! Vul tot slot de actiecode in tijdens het afrekenen om de korting toe te passen.

Beoordeling 50plusmatch

9 van 10 sterren
gebaseerd op stemmen

50plusmatch website

www.50plusmatch.nl
50plusmatch voordelen
  Inschrijven is geheel gratis
  Diverse volledige lidmaatschappen
  Regelmatig een actie of aanbieding
  Korting met een kortingscode

Meer kortingscodes