UPC aanbieding 2014

Alle UPC kortingen, acties en aanbieding verzameld

www.upc.nl - UPC beoordelingen


Schrijf je in op de nieuwsbrief en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe acties en kortingen!


UPC aanbiedingen april 2014


Bekijk nu alle april aanbiedingen van Upc en koop met extra korting!
Bekijk aanbiedingen Geldig t/m 2014-04-30

4 maanden HBO cadeau


Ook zo’n fan van de HBO series? Sluit dan nu een Upc Alles-in-1 Power of Extra Power Pakket af en ontvang vier maanden HBO cadeau. Na deze vier maanden betaal je slechts €15 per maand. Klik op de button hieronder voor meer informatie over deze actie.
Bekijk aanbieding Geldig t/m onbekend

Ontvang voordelig Film1 en Sport1


Wil je de nieuwste films zien of alle sportwedstrijden volgen? Abonneer je dan nu op een abonnement bij Upc voor drie maanden waarbij je Film 1 of Sport 1 ontvang voor slechts €5 per maand. Of bekijk deze zenders allebei voor €7,50 per maand. Deze actie loopt nog tot en met 4 november 2013. Klik op de button voor meer informatie.
Bekijk aanbieding Geldig t/m 2013-11-04
De actie is verlopen

Televisie, Bellen en Internet voor €24,50 per maand


Ben jij van plan om over te stappen van provider? Of misschien krijg jij binnenkort wel een nieuwe woning en moet jij nog Internet, televisie en Bellen. Kijk dan eens bij Upc, op dit moment betaal je de eerste 6 maanden maar €24,50 per maand. Je krijgt dan 60 MB internet, bellen, televisie en ook nog eens online tv kijken. En dat dus allemaal voor €24,50 per maand. Dat is echt geen geld.
Bekijk actie Geldig t/m 2013-09-09
De actie is verlopen

6 maanden Film 1 cadeau


Als jij nu bij Upc een abonnement afsluit voor televisie, bellen en internet dan krijg jij er de komende 6 maanden Film 1 gratis bij. Dus als jij wel in bent voor de beste film gratis op jouw tv. Dan is dat zeker aan te raden. Bovendien betaal je tijdelijk geen eenmalige kosten t.w.v. €25,-. Bekijk jij binnenkort alles in HD, surf jij supersnel en kan jij bellen met al je familie en vrienden?
Bekijk actie Geldig t/m 2013-09-09
De actie is verlopen

Ontvang Fox Eredivisie voor €10


Volg alle wedstrijden in de Eredivisie twee maanden lang via FOX Eredivisie voor slechts €10 per maand. Deze actie loopt nog tot en met 15 november. Klik op de button voor meer informatie over deze aanbieding.
Bekijk actie Geldig t/m 2013-11-15
De actie is verlopen

Drie maanden Film1 voor €5,-


Het is winter bij Upc. Ontvang hier nu Film1 de eerste drie maanden voor slechts €5,- per maand. Deze actie loopt nog tot en met 6 januari 2014. Na drie maanden loopt het abonnement automatisch door voor de reguliere prijs van €15,- per maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je komt meer te weten over deze actie door op de onderstaande button te klikken.
Bekijk korting Geldig t/m 2014-01-06
De actie is verlopen
Tags: upc, film1

Beoordeling UPC


7.4
Lees alle UPC reviews

Officiële website

www.upc.nl

Over UPC

UPC is een Nederlandse aanbieder van digitale televisie, kabeltelevisie, telefoniediensten en breedbandinternet. Het bedrijf is in Amsterdam gevestigd en voorziet bijna 2 miljoen huishoudens van internet, telefonie en/of tv. Wanneer je op zoek bent naar een aanbieder van televisie, telefoon en/of internet ben je bij UPC aan het juiste adres. Het bedrijf is in de loop van de jaren 90 ontstaan en kent een zeer rijke historie. Het bedrijf heeft steeds meer klanten gekregen. Wil je een abonnement afsluiten bij deze aanbieder? Kijk dan eens hier voor een kortingscode of goede aanbieding, dat kun je flink wat geld schelen.

Populair in deze categorie

Op deze pagina plaatsen wij een UPC kortingscode, UPC kortingen of een UPC actiecode zodra deze beschikbaar zijn.